Perasan Tak?

Salam semua.
Kengkawan yang pernah berkunjung ke belog CBH nih, perasan tak ape yang berubah.
Tak mampu nak ubah semua template. Yang bertukar cuma headernya je. Jadilaa...


Sebelum....
Selepas.... :)

Tu pon berubah skit lepas CBH dah ade "buah hati" baru...huhuhuhu



Dan trik pojok aka Belog Buddy kat belog ni yang ade kat penjuru atas dan bawah dulu dah digantikan dengan gambar cik Oranje ai... ^___^
Tutorial camane nak letak belog buddy tu ada di SINI..

Sekarang ni cuti sekolah, tapi tak berapa cuti sangat. Ade la keje yang kene buat...itu la, ini laa...
Nak hantar data SAP dan2 je lepas cuti ni ke PPD, mampu ke siap?

Tapi dalam ade keje tu, curik2 masa pi tempat pelancongan dalam negeri je.
CBH ke mana?

CBH ke satu tempat sampai jumpa cik cak kat atas nih...
Nanti la CBH cite...
^_____^

7 Superb Comments!:

  1. amboii heaer dah ada gambo SLR die la..

    ReplyDelete
  2. hehehe...big show off kan??
    takdelaa...saje je.... :P
    lps ni tab pulak...huhuhuhu

    ReplyDelete
  3. penyubiru
    takmo aku bela binatang ni..menakutkan je,bukan nmpk jinak pom...

    ReplyDelete
  4. Ini binatang yg selalu bertukar warna ke? Mahal ni....

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png