Movie Marathon, Makan (pun) Marathon. Apela Nak Jadi...

Hai.
Haii...
Haiiii...

Cuti dah nak habis.
Tak pi mane2 pon cuti kali ni.
Tak pi melancong luar negera mahupun luar negeri.

Habiskan minggu pertama di sekolah.
Minggu kedua pi sekolah 2-3 hari. Tapi petang still outing jugak.

Macam biasa. Super Wednesday.
Marathon la. Macam biasa. Sebab time Super Wednesday ni, tiket wayang baru 6 hingget je per movie. Jadi boleh la layan 2 movie sekaligus. Tapi kene datang awal laa...
Karate Kid + Killer.

Dua2 movie best.
Dua2 pun boleh bagi banyak bintang bling2...

Bermula dengan Killer, break kami makan. Isi perut, lapar dowh. Sebab dari sekolah terus masuk panggung. Singgah makan kat Kenny Rogers Roasters (KRR).

macro on the plate....

Besh. Sedap. Nutritious. Dapat diskaun 20% sbb staff KRR tu member cikgu Rizal.
Yang penting kenyang + sedap.
Layan.
Orange Juice je.

Passion juice. Rase apentah.

muffin vanilla. a bit shweet...tak elok utk kesihatan. :P

Quarter chicken black pepper + mashed potato + coleslaw + potato salad...

Quarter chicken BBQ + mashed potato + cream pasta + potato salad...

Itu lepas 1st movie. Mase ade break tu, kami makan.
Ni lepas 2nd movie. Pun pi makan jugak Kami ke Plaza Masalam. Pak Long Kopitiam.
Gile la marathon movie, marathon makan jugak...
Gile, gile...

char kuey teow utk aku.

wantan chicken utk rizal.

Balik rumah, kenyang, senang hati. Ngantuk, tido.
Abis la hari tu...
:)


25 Superb Comments!:

  1. oh no...sumer gbr wat i ngidam....alahai...

    ReplyDelete
  2. ~cWa~
    ape lagi, malam ni pi la carik...hehe

    ReplyDelete
  3. fuiyo movie marathon tu, kalau aku cfm tido hehe

    ReplyDelete
  4. Zamz
    erm, aku pon kdg2 terlayang lelap gak...hiks...

    ReplyDelete
  5. cuti kali ni tak kemana cuti akan datang bolehlah pergi melancong pulak hehehe

    ReplyDelete
  6. Yunus Badawi
    insyaAllah...
    hujung tahun byk projek nih...kne saving..huhuh

    ReplyDelete
  7. sedap ke cerita tu... tak menyempat nak pegi tengok lagi hehe

    ReplyDelete
  8. zino
    not bad cite tu...makanan tu pon not bad taste.. :D

    Mr PenyuBiru
    hahaha..pi la carik makanan utk dimakan skg...

    ReplyDelete
  9. bela perut baekkkk punya!!!...bagus la tu release tension sblm masuk ngajaq semula isnin ni kan...

    ReplyDelete
  10. citer killer tak tengok lagi

    orang kata citer A Team tu pun seronok gak...

    *salam ziarah dan perkenalan..

    ReplyDelete
  11. ~attahrel~
    hehe..bela jgn tak bela...dah ngajar takde chance cemni lg...

    a kl citizen
    salam perkenalan...
    A team len kali kut kitorg tgk..
    Killers ni mmg besh..

    ReplyDelete
  12. Salam CBH.....

    Semua nya best2......

    Tgk wayang......makan2 lagik

    Uwaaaaahhhhhh, mmg best !!!

    :)

    ReplyDelete
  13. Catwoman
    salam kak. mmg besh...even tak pi melancong cuti nih...
    :)

    ReplyDelete
  14. wah smua ni buat aku lapar... nyam2...

    ReplyDelete
  15. peut mesti sedikit buncit kan?
    eh chekgu, dlm cinema x mkn pop corn ke?
    hik~

    ReplyDelete
  16. Salam Dik BH...syok nya hidup orang bujang...bujang senang pulak tu!....Jangan boncit peyut tu sebelum naik pelamin dah!!! Kurang seri tau..!

    ReplyDelete
  17. amboi.. tgk wayang le.. bila nk pegi nih..

    ReplyDelete
  18. timhar
    lapar pi la carik makan..hehe

    penjejak maya
    salam...

    ♥chentatiku♥
    erm, perut tu boleh kontrol kut...
    dah makan, haruslah terlbih bulat...huhu
    popcorn dlm panggung tu wajib...huhu

    Watierman, rmanbkr
    erm...perut buyut tu buleh cover lagii..jgn risao...
    beshnye bujangan...heheh

    maiyah
    erm, kalau lapang pi laa...
    saje relaks2 di mase lapang...

    ReplyDelete
  19. movie yg sedap dgn meal yg lazat!
    zasssss! wa lapar!


    >>___<<


    hye cikgu, lu dah gemokk?? hahaha

    ReplyDelete
  20. cekgu...sorry lamabat mnjengah ke sini smula...

    T_________T)

    karatae kid sgt best! tu je yg mmpu ckp

    keh3x

    ReplyDelete
  21. en_me
    jemputt...

    haritz
    mmg sodap puunnn

    Frodo Baggins
    gemok pun best...makan mmg best...huhuhu

    jane
    better late than never...

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png