Selagi Masih Muda : Kelok-kelok Jalan Guru Cemerlang


Selagi Masih Muda: Kelok-kelok Jalan Guru Cemerlang.

Salam. Ampunkan kami penunggu gua, ampunkan kami penunggu gua...
Huhu...
Ramai member2 dok jolok aku, berikutan azam tahun baru untuk membini-no-2-kan FB...
Nampaknye tak menjadi.
Entah laa...FB masih suke ngn aku, aku pon begitu jua...kenapa kami harus berpisah...?

Jadi, aku update ringan2 je kat belog yg semakin sunyi nih.
Maafkan aku.

Tapi ade la sikit update.
Aku tengah hooked ngan buku nih.
Selagi Masih Muda: Kelok-kelok Jalan Guru Cemerlang.

Koleksi antologi cerpen yang dinukilkan sendiri oleh ahli kelab Guru Cemerlang SeMsia. Dinukilkan dengan bahasa yang biasa2 je. Jadi senang nak faham. Senang nak climax.

Aku dah start bace, dan memang cukup dekat dengan diri aku. Semua ade kaitan dengan guru.
Memang kena laa...

Jadi, sape yg berminat sila dapatkan di MPH atau mane2 toko2 (macam indon pulak) buku yang berhampiran dengan harganya cuma RM 28.00.

Enjoy baca buku nih, terutama buat para pendidik semesta alam nih.
Jadi, apalagi, cikgu2 selaku belogger sekalian, dapatkan...dapatkan!

Kesian, terima kaseh...!





15 Superb Comments!:

  1. salam,

    selmt bercuti ade gak mase bace buku...bagus membaca jambatan ilmu

    ReplyDelete
  2. Mr PenyuBiru
    erm, aku buat charity je...

    insan pendidik
    cikgu borek, murid rintik...

    imanshah
    carik jgn tak carik...

    sonata anak kancil
    pi carik, best...

    ReplyDelete
  3. sama tak dgn kandungan buku terima kasih tuhan??

    ReplyDelete
  4. hahaha... samalah kita... FB ni buat kita terlupa akan blog... hehehe


    Adry @ http://www.adrysabry.com

    ReplyDelete
  5. popular ader tak??
    kota bharu xde mph la..
    uhuhuh

    ReplyDelete
  6. insyaAllah..akan saya dapatkan nnt...tq ya...:)

    ReplyDelete
  7. ini tidak boleh diampunkan!!!

    .
    .

    tinggalkanla kejap fb tu bang :P :P




    .
    .

    hapdet! hapdet!

    ReplyDelete
  8. ngehehhehe


    "kelok2" tuapa cikgu ... huhuhuhu

    ReplyDelete
  9. woik.. ni dah jd FB tegar lah ni.. he he he
    atau tegar main game FB jer..

    Nazz @ Zoul

    ReplyDelete
  10. hahaha... FB memang mengasyikkan... aku pun kena penangannnya... hahaha

    Adry @ http://www.adrysabry.com

    ReplyDelete
  11. TAHNIAH!

    anda telah menang award. sila jenguk ke blog saya.. :)

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png