Kembali Sedia Kala....

Salam.

Ye laa...lama tak mengepost.
Lama tinggalkan dan anak-tirikan blogspot nih.
Ye laa...dapat gading bertuah, tanduk tak berguna lagi.

Janganlah merajuk dgn aku wahai cik blogger.
Aku janji, lepas ni aku akan bini no-2-kan cik FB yea??

Janji..

Kalau kanda mungkir, kanda akan dipanah petir...
haha...


Mulai hari ni, aku akan kembali berbelog macam dulu2....
Zaman kite mude2 dulu...

Dan akan mule mem-visit kengkawan yang lain...
Aku kangen banget sama kamu...

Ade yg nk jadi no-3 aku??

Ok laa...
Kite jumpe di post yg akan dtg... :D



16 Superb Comments!:

  1. don't worry..ramai yang sekapal dgn kita ni..
    sekejap fb, sekejap blog..
    sudahnya keje sekolah last minit baru siap..
    tapi siap jugak kan, see the leg laaa...

    ReplyDelete
  2. hahahha

    selamat kembali ke asal Cikgu..
    heheheh

    ReplyDelete
  3. Salam Chekgu BH......

    Selamat kembali......
    Selamat segalanye ye......

    ;)

    ReplyDelete
  4. lama senyap ar.. ingatkan da kawen.. ehehe

    ReplyDelete
  5. takper... semua orang camtue

    saya pun dah lama tak visit blog orang termasuk tuan punya blog ini... hehehe

    ReplyDelete
  6. salam cikgu BH
    sayapun jrg FB dah...takat lalu je

    ReplyDelete
  7. Zaman aku main game di fesbuk dah berlalu, marilah pulang ke pangkal jalan chekgu,

    berhantu betul fesbuk tu yer, sampai malas update blog :)

    ReplyDelete
  8. Amboi lamanye kak hazeleyed tak ziarah...
    tapi tengok tuan rumah pun dah lama tak balik rumah yang ini ek...ada rumah baru eh...
    BTW...have a pleasant week end.

    ReplyDelete
  9. blog walking...blog yg cun,bleh visit n link x blog ni http://tolongsenyap.blogspot.com

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png