Kenapa Menyepi dan Menyendiri....

Salam semua.

Ade yang rindu ke? cik KTS rindu kat abang tak?? adik yonna?? hahaha
Aku dalam cuti, tapi keja. Jaga exam, otak tak sedia nak cuti sebab masih ade keje.
Keje kat sekolah, keje kat facebook dan keje di rumah.
Raya pun dah nak dekat.

Dan dah macam2 yang dah jadi dalam hidup aku yg tak sempat aku kongsikan kat sini.
Dekat sebulan jugak aku tak update.
Ape kate kalau aku rest kejap2 cam kucing nih...


Boleh?



21 Superb Comments!:

  1. jgn lupa hasil tanaman ye chekgu...
    sibuk menanam nih..

    hehe...

    moga dilapangkan segala urusan
    tak sabar nak baca entry baru..

    selamat bercuti
    ops.. selamat bekerja..

    =)

    ReplyDelete
  2. selamat bertugas.... errr... aku cuti... duk dlm selimut je musim hujan ni

    ReplyDelete
  3. sama la kiter cikgu... sama sama busy... hehehe

    ReplyDelete
  4. erm bila nak bg alamat cekgu?
    saya nak pos next week nie

    ReplyDelete
  5. lama sepi dari cerita...

    salam aidul adha buat chekgu BH sekeluarga..
    berkorban?
    harta atau pun nyawa?

    ReplyDelete
  6. Patutlah lama tak dengar citer. Ko tanya yg anak dara aje samada rindu kat ko ke tidak. Yg lain ni ko tak nak tanya ke? huhuhu

    ReplyDelete
  7. chekgu~~
    byk kijo ye..xpe2..dimaafkan..moga Allah permudahkan~~

    ReplyDelete
  8. Salam Dik...lama betoi kan...kalau ye pun nak rehat...tidor santai cam kucen tu..biarle bersopan sikit...letak selimut....ramai anak murid kat luar ni nengok....!!!
    Apa2 pun selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin yer Dik...salam buat keluarga!!!

    ReplyDelete
  9. relaks cam kucing ye?...takpe takpe...
    Jangan hibernate macam beruang d musim sejuk dah lah ek...hahaha

    ReplyDelete
  10. lame nye hilang chekgu..igt kena kidnap tadi..hehhe..just jokingg..

    ReplyDelete
  11. musim-musim hujan ni duk bertapa dalam selimut best jugak.

    ReplyDelete
  12. Salam Cikgu....

    Lama tak singgah sini. Sihat ke org di sana??
    Akak harap kamu sihat ye.

    Take care.

    **Selamat Hari Raya Aidil Adha. Maaf Zahir dan Batin. ;)

    ReplyDelete
  13. tiba2 rasa nak lempang ko je HAHAHHA. apa kes panggil adik ni? hahahha.

    anyway,sila kembali cepat ok.aku perlukan hiburan2 ko. yg sudah tu sudah.aku fhm benda tu sakit,tp sampai bila ko nak ingatkan ? hehe.sampahkan benda tu ja :)

    ReplyDelete
  14. abang dah balik??
    kenapa lama benar perginya??

    rinduuuuuuuuuuuuuuu abang...




    .
    .
    .


    hahahahaha...
    kanda tak mengkayutigakan dinda kaaan??

    jgn lupa, dinda pencinta yg setia... :P



    .
    .



    duk berfesbuk smpi lupa blog eh... tak suka taw ... :P

    ReplyDelete
  15. eh... jap abang.. jap kanda...
    aparaaaaaa...

    hihihihi

    ReplyDelete
  16. amvoiii kucing itew..

    sedap kemain mengangkang yea?

    hehehehe

    ReplyDelete
  17. salam bro..bole tapi gaya kena sopan skit ahahaha

    ReplyDelete
  18. Sama la cikgu BH...
    hehehe..mood tengah melayang ntah kemana...
    blog susah nk update...hahahaha

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png