Open Haus Hari Raya...

Salam semua.
Ahad lepas, aku secara tak sengaja ter-buat rumah tak berapa nak terbuke...
Aku tak jemput semua kawan2 cikgu sekolah aku...
Sebab aku buat tak besar pun...

Kawan2 pun ade jugak buat open haus...yang aku dapat pi, cikgu princess damia ngan cikgu muslimah solehah.
Terima kasih.
Layan je laa gambar kat bawah nih...

Seri muka ek name kueh nih? ade yang pandan dengan keladi...
nice...ni kat rumah cikgu PD

ni kengkawan yang sempat bertandang ke rumah aku...walaupun rumah aku ni susah nak cari, dorg sanggup datang...terharu... *__*
featuring Ustaz Tamizi and co. + Cikgu Rosdi and co. + Cikgu Nasuha and co. + Cikgu Azwar and co.

Cikgu PD and co. pun ade....wifey2 cikgu2 di atas...
dan si kiut Nur Ramadhan (1st pic above)

Cikgu PD ade buat gak open haus Jumaat malam Sabtu, esoknye ade LaDaP...

Susah jugak nak carik rumah dia...tapi kami sampai pun agak lewat..9 lebih baru sampai...
kebetulan PK kami Cikgu Normah ade sekali...
Berborak panjang jugak la malam tuu...

mereka dan pasangan mereka....1st time jumpe...

Sebenarnye tujuan kita mengadakan rumah terbuka ni bukannye nak membeza2kan kawan2 kite..
Selain untuk silaturrahim sesama kite, dapat kenal husband/wife masing2 atau anak-pinak kawan2 kite jugak kan??

Kite menjemput orang untuk datang adalah berdasarkan kepada kemampuan kita...dan bukan semua boleh dijemput...

Masalahnya, ada yang dijemput boleh buat spekulasi pulak yang tak sedap telinga yang mendengar...kononnye ade unsur favouritisme di situ...
Mungkin ade sebab lain kenapa ade yang dijemput dan tidak...
Tapi takpe laa...lepas ni dah tau la camne...Kalau nak jemput, biar jemput semua, kalau tak jemput jangan jemput langsung!

Oke laa...
Tu jea...
Ade lagi entry lepas nih...
Pasal makan pulak laa...yea??

ps: aku baru je dapat puasa 6 - 1 hari...bile la nak abiskan nih..
tinggal 10 hari je lagi nih...
korang dah abis??

10 Superb Comments!:

  1. cekgu leh tukar nama kueh jadi kueh 'seri superb' ghitewwww.. ehehe, raya sakannns

    ReplyDelete
  2. chekgu..
    kite dah abis pose 6 dah..
    semalammm lagi..heheheh
    cepat2 setel2kan..jangan mals2..hihih

    pasal ohouse tue..
    susah jugak cmtue..
    macam kite..ohouse tuk sedara mara..
    tuk kawan2 lak 1 bulan kite wt ohouse..
    nak dtg..datang..
    xnak datang sudah...hhihihi

    ReplyDelete
  3. wah wah. nmeriah.. huhu bestje tengok gamba2 tuh..

    ReplyDelete
  4. tu la..

    aku terasa gak ni tak dijemput..hehe

    ReplyDelete
  5. Salam dik BaniHassim
    Amboi! Sronok buat dan pergi rumah terbuka ek...
    Dalam bebanyak kuih...yang warna hijau gak dia pilih ye...sedondon dengan blog ni...
    p/s Kak Hazel dah raya Nam dah...hahaha
    awak teruskan tau...raya lame lagi.

    ReplyDelete
  6. time posa 6 time tulah kawan but open house...itu yg dugaan ...kita pun puasa patah patah.....

    ReplyDelete
  7. en_me
    amvoiiii...main tukar2 lakk, boley kee?

    @--- Sueanne ----@
    erm...tu laa...mak saya pun amalkan konsep tu...
    tapi tu laaa...
    entah laaa

    luthtextile
    oke laa...

    n@m@n
    lorr...kecik2 je man...
    seganlaa nk jemputt..

    hazeleyed
    insyaAllah, akan diteruskan...dah lebih separuh syawal dah nih...

    AZANI
    huhu...sabar je laaa...

    ReplyDelete
  8. perghh featuring.xleh blah ayat! HAHAHHA

    hurm,betul la kata ko. serius weh. kalau nak buat open house,biar jemput semua. tp tu la. kira bajet jugak kan? sebab,kalau ko jemput kawan2 baik2 ko, (cth cikgu2 yg baik dengan ko), cikgu2 yg lain sure pelik,asal x jemput diorang? kenapa nak kena pilih2 kan? kang kata ko berkira ape semua pulak.

    tapi takpe lah, lepas ni kalau nak jemput, ko dah tau mcm mana gaya kan? :) kalau aku pun, aku akan jemput org yang aku ok je hahhaa. org2 yg aku menyampah,lantakkk :p

    aku x posa pon weh.heeee. raya nak abeh dah :p (alasan!)

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png