Entry Past Tense Bday Boy...

Lokasi makan-makan...Satay Kajang Hj Samuri cawangan Shah Alam.


Betul2 kat dalam Kompleks PKNS, depan BSN...
Jangan tak tau yea...
Skang ni tak payah susah2 nak pi Kajang untuk merasa nikmat satay ini.
Jadi, kalau rase nak makan satay famous Hj. Samuri, pandulah kenderaan anda menuju ke Shah Alam ni dan carilah ia...

wajah kesayangan hamba...terima kasih...

Pekerja Wak Samuri yang bukan warganegara...
Adegan membakar ditunjukkan secara live...

Aksi yang kunun2 kiut oleh Bday Boy ittew...haha
Nama ABC yang tak boleh blah: ABC Teringin...macam lagu Shima la pulek...

Sepinggan satay ayam berserta kuah kacangnya...

main cashier counter...

kek mini tiramisu buat tatapan kawan2 semua..
dah selamat jadi *yukyek dah...haha

close-up kuah kacang dan sepinggan timun dan nasi impit..

mungkin ini gambar Hj Samuri time muda2 dulu kut...
mase zaman jual satay tepi jalan...agaknye laa...


Di kesempatan ni, aku nak ucapkan beriban2 ucapan terima kasih kepada mereka yang wish dan doa yang baik2 adjer untuk aku.
Ade yang suruh cepat2 menamatkan zaman bujang, yang ajak kawen pun ade, yang mendoakan kepanjangan dan kesejahteraan aku dsb.
Terima kasih.
Tak kisah la semasa di FB atau di belog. Terima kasih sekali lagi.
Korang semua memang kesayangan aku.
^__^

20 Superb Comments!:

  1. wah..satay samuri memang dh bnyk outletnya..

    kt putrajaya pun ada..

    tp tula..pekerjanya bukan org kita..

    jimat kos ke?

    ReplyDelete
  2. aisey..
    masa di SA dulu takde pun
    ni jauh..
    terkenang la pula satay tuu..
    hukhuk

    cikgu bh..
    sms satay kat nur boleh?

    ReplyDelete
  3. naman

    erm, jimat dan selamat kut...
    dorg ni kdg2 setia, org kite keje byk songeh...

    NuR
    nk sms nur?? huhu
    mms boleh??

    ReplyDelete
  4. Satay Hj Samuri tuuuuuu....
    Perghhhhhh, kolestrol tinggi. Lemak byk tuuuu....
    **Uwaaaaaaaaaaaaa, tak kira..nak jugak.
    Lemak pun lemak la. Kolestrol pun kolestrol la.
    Nak jugak......huhuhuhu.

    :)

    ReplyDelete
  5. Maaf le Adik BH...Akak terlepas beberapa n3 agaknya...Happy Belated 26th Birthday....patutnya dah ada anak umur ni...(hahaha...)supaya bila anak dah tamat pengajian nanti..Adik dah boleh pencen...(fikir2kanlah)

    ReplyDelete
  6. chekgu nye birthday ke???
    selamat hari lahir!!semoga hidup dibawah lembayung rahmat ilahi, semoga cepat2 ditemukan jodoh...ameen...

    ReplyDelete
  7. ke pi belah sana la kalau saya nak rasa sate hj samuri ni.

    yup... happy birthday to BH

    ReplyDelete
  8. uik.... nak laici tu...terjojol je dua biji

    ReplyDelete
  9. Selalu singgah di R&R Sg Buluh makan ini punya sate

    ReplyDelete
  10. sedap nya satay itewww....

    selamat harijadi chekgu BH.. semoga sihat2 selalu dlam meniti kehidupan seharian..

    ReplyDelete
  11. kita makan satay radix aja..

    ayam organik..

    errrkkk apasal sampai berkerut dahi?

    ReplyDelete
  12. wah bestnya!!! Happy belated birthday!!! hehehe

    ReplyDelete
  13. aku pon mesti masuk dlm list kesayangan ko kan? hahaha. gile kejam.tag gambar sate di kala perut aku sedang membutuhkan makanan T__T. ko kejam ke atau FB yg gila kejam sebab sediakan application tu?

    ceh,besar2 pon nak kek ke.x maluu :p

    ReplyDelete
  14. Aku pun suka makan sate gak. Kat Melati Gombak pun ader satu sate Hj Samuri ni. Tp sate wak kat umah aku the best sbb buat dalam kuantiti kecil jadi rasa tak lari.Paling best sate kambing mbeekk!! Lari...

    ReplyDelete
  15. Salam ziarah. Blog anda sgt menarik. Jemputlah dtg ke blog saya pula. Jom kita saling jadi follower? Nak tak? Thanks.

    Cikgu Zuki
    zukidin.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. peehhlamakkk ...sorry la CikguBH ...

    lama tak singgah blog kawan2 ...

    vely vely belated beshdayyy lah untuk Tuan ...

    semoga dimurahkan rezeki dan dibukakan pintu hati untuk berkahwin

    ReplyDelete
  17. perkhhh.. terliur nengokan satay tuuuuu

    aduhaii cikguuuu..

    skrg gak saya gi satay haji samuri, restoran jejantas sg. buluh!
    huhuhu

    ReplyDelete
  18. lama tak jenguk sini... cekgu, nak alamat.. nak pos kad kawen nie..

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png