Seminggu Bertungkus-lumus...

Salam Ramadhan.
Sebelum aku mulakan entry, layan dulu Raja Murtabak nih...

Saje nak buat en KNizam ittew terliur....
hehe...


Rase rindu dengan belog dan sahabat2nya yang cukup superb.
Dekat 4 hari tak update.
Aku maybe agak buat2 busy, dan agak hectic dengan kerja yang perlu dilunaskan.
Jadi ape lagi, update je laa...in a quickie way...
Promise, it's a real quickie..

Sesi Penyerahan Ilmu dan Pohon Restu calon UPSR 2009 SK Seksyen 24.

Macam2 ragam, tangis dan duka sesalan...

Semoga kamu semua akan berjaya. InsyaAllah...
Segalanya demia diri sendiri, ibubapa dan sekolah...

fasa mula sampailah ke laa ni, persiapan untuk dewan peperiksaan dan bilik peperiksaan untuk UPSR 2009; 8, 9, dan 10 September.
Sekalung budi buat mereka yg ringan tulang, menghulurkan bantuan buat SUP UPSR sepanjang sesi persiapan dewan.
Hanya Allah sahaja yang dapat membalas budi kalian...

surah Yaasin sebagai ikhtiar terakhir untuk mereka memohon kejayaan dariNya...

alat pengesan suhu badan, didatangkan khas untuk detect mereka yang demam, akan dikuarantin, demi mengelakkan menularnya wabak jahanam tu...



Habis je setelkan persiapan dewan tu, ade lagi yang kene dibuat, dengan calon sakit menjelang UPSR, pi amik mask yang akan diberi free sepanjang 3 hari exam berlangsung dan lain2...

Actually dalam sibuk2 tu, aku sempat luangkan masa untuk bershopping baju raya dengan sape lagi, ibu tersayang...
Dan kalernye ialah...
Nantilaa aku cerita...
Untuk sekarang nih...
Ini sahaja..

Ok, laa..
Sneak preview untuk entry akan datang...


Daa....!

21 Superb Comments!:

  1. huhu..aku pakai baju yg dh lama tahun ni..

    baju tu siap ada jahitan nama 'naman' lagi..

    ReplyDelete
  2. Ko telah berjaya membuat bukan saja KNizam terliur tengok martabak tu tapi aku jugak huhuhu.

    Selamat menduduki UPSR kpd murid2 yg terlibat. Semoga mendapat 5A.

    ReplyDelete
  3. petang semalam akak ke PKNS

    nak berjalan pun susah , punyalerrr ghamai manusia

    ReplyDelete
  4. bang, pakai mask dlm dewan pereksa nt eh!

    ReplyDelete
  5. aaa...shopping kat pkns..
    hukhuk.. rindu kat pkns..

    semoga kanak2 ribena upsr skolah cikgu dpt jawab soalan dgn jayanya...

    ReplyDelete
  6. salam....
    wah...sakan nye persiapan nak exam...dak ni xtau ape pun...bz dgn klas...tapi adela bebudak dtg mntak restu wlaupun x ajar dorang....hehehe..maklumla, cikgu baru kat skolah tu...hehehe..
    baju raya warna ape kalini??

    ReplyDelete
  7. bro aku doakan semoga calon2 UPSR di sekolah ko beroleh kejayaan..aminn

    ReplyDelete
  8. ni cg ke, anak murid yang nak amek xam?? huhu

    ReplyDelete
  9. Salam cekguBaniHasim
    Wah...anak mak dah beli baju raye eh...
    akak rasa mesti color hijau lumut macam color blog ni...cantik apa...

    ReplyDelete
  10. Sedapppp.....perghhh,my fave!!
    Makan sampai terbuntat.!!! Huhuhuhu....

    :)

    ReplyDelete
  11. murtabak tu...gulp...

    waaa...dah shopping baju raya...
    saya tak beli pun lagi...
    er...tak beli dah kot...
    pakai yang mana ada ja...=>...

    ReplyDelete
  12. lama tak jenguk belog nie, belum terlambat untuk wish selamat berpuasa kan cekgu?

    ReplyDelete
  13. n@m@n
    musti baju tu nostalgik, sentimental bagi ko kan???

    Yunus Badawi
    haha...dah, kesat ayak liuq tu YB...huhu
    semoga mereka berjaya...

    pB
    aritu pun sy pi ramai...gile ah...

    Luth Textile
    okies...

    NuR
    jompi shopping??

    lillies
    erm...kaler ape?? rahsia...hehe

    Fly
    Aamiin...

    ReplyDelete
  14. imanshah
    itu normal laa...cgu akan terlebih dari budak....huhu

    hazeleyed
    hijau lumut dah ade dah kak...
    kali ni kaler lain sket..tungguuu...hehe

    Zyma Saad
    feveret ni ek???

    ~keMBarAabdi~
    tak kisahlaa...
    itu sampingan je...yg penting makna hari raye tu...

    AZANI
    terima kasih atas wish bagi pihak, bro! :)

    juelee
    tau xpe...lame tak nmpk ko jue...
    selamat berpuasa....

    ReplyDelete
  15. ammvoiii, ader sneak preview ghitewww.. salam ramadhan cekgu bh itteww

    ReplyDelete
  16. Selamat menjawab untuk anak didik cikgu....





    Anak bujang ckLah pun.....ahh...ibunya pulak yang berdebar-debar!

    ReplyDelete
  17. en_me
    salam en me itteww...

    xiiinam
    goodluck utk anak bujang ckLah...

    ReplyDelete
  18. aduhaii.. dah nak exam dah huhuh

    teringat masa kecik2 dolu nak ambil exam penilaian.. aderkkk

    ReplyDelete
  19. Jard The Great
    erm...sibuk lebih dari budak...
    besela tu...

    maza
    semoga mereka berjaya...

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png