Reputasi Dicalar Bulan Kemerdekaan... :P

Salam.
Inilah sebenarnya. Kenapa aku berbaju Melayu di hari Isnin.
Semua orang ingat aku nak pi nikah hari tu...haha
Kami ada sambutan perasmian Bulan Kemerdekaan peringkat sekolah 2009.
Dihoskan oleh chekguBH yang bajet bagus ittew...
Haha

backdrop untuk perasmian....
direben untuk dipotong dan diletakkan lambang 1Malaysia itu.

potong reben, tepuk tangan ramai2, dan lekatkan logo 1Malaysia sebagai simbolik...
simple je kan?

barisan penonton dewasa hari tu...

ucapan panjang lebar bernas berunsur patriotisme untuk kali ke-2 oleh Pn GB. sebagai perasmi majlis...

pimpinan lagu 1Malaysia sebagai lagu tema tahun ni oleh chekguBH yang bajet suara sedap tu...
:P

dendangan lagu "Joget Malaysia" oleh adik Dzikri dan adik Syuhada....
suam2 kuku je persembahan mereka aka separuh masak sebab tak berapa nak praktis...
tapi ok laa...

persembahan nyanyian dan sajak "Bahtera Merdeka" oleh adik Syafinaz dan adik Azreena...
they did ok...
nice...

persembahan terakhir dari adik BH yang manja lagi bersuara lunak, selunak dan selemak santan kelapa...
dengan dendangan lagu "Warisan" yang sungguh lari pitch dan temponye...
hampas...
haha

kenapa, kenapa ini yang berlaku kepada aku...
why me, why...?
sebelum ni aku nyanyi oke je...tak pernah pon lari pitching sampai ke laut...
key aku pun tak sampai time tu...
sebelum ni sampai 7 oktaf relaks je....
(haha...macam haram....)


ok, itu sahaja laporan chekguBH bersempena dengan perasmian Bulan Kemerdekaan peringkat SK Seksyen 24.

ps: aku rase, gambar aku semakin penuh bile masuk dalam kamera.
pss: aku rase, tibalah masanya untuk membela menurunkan berat badan kembali.
psss: selamat menyambut bulan Ramadhan yang bakal tiba ini.

jalur gemilang kibar banihassim

Kempen Kibarkan Jalur Gemilang Di Blog
sempena Kemerdekaan Malaysia ke-52
1Malaysia, 1Bendera


24 Superb Comments!:

  1. Slamat menyambut dan menunaikan kewajiban kita di bulan Ramadhan yg mulai ini...

    ps:- Takpe cikgu...pitching lari pun dah tolak tepi...janji showmanship mantap...senyum manjang lagi...hehehe

    ReplyDelete
  2. Wah bleh tukar profesion ni jadi penyanyi kelab malam plak

    ReplyDelete
  3. budak2 tu mana tau lari ke berjalan....janji cikgu sporting....ternganga le depa tu

    ReplyDelete
  4. Pitching tu lari sbb takut tgk Cikgu ensem sgt kot? Berbaju hijau gituuuu..

    :) Saje nak nyakat pepagi cenggini.

    ReplyDelete
  5. Eyna's
    senyum sbb nk cover sumbeng...haha

    imanshah
    haha...buat part time la ek??
    dpt la side income kan??haha

    Kujie
    yg penting showmanship kak...huhu

    Zyma Saad
    erm...no komen...haha

    ReplyDelete
  6. adik BH, kat depan tu ada ke orang?
    entah2 ko syok sendirik jer nyanyi sorang2 hehe..



    selamat menyambut bulan Ramadhan Al-Mubarak..

    ReplyDelete
  7. hahaha..

    nie pun mesti tak cukup praktis mcm Dzikri ngan Syuhada nie..

    ReplyDelete
  8. wah! cikgu ngajar anak2 mines-0ne dan karaoke ke?

    huhuhu

    ReplyDelete
  9. ptching lari yer mcm tengok AF ler pulak

    ReplyDelete
  10. secangkir madu merah
    erm...ratusan pasang mata yg memandang...
    segannye...

    salam ramadhan...

    ChekguSekolah
    haha...
    tak praktis pun...huhu

    maza
    erm...ajar lagu tak minus one pun...
    sbb sendiri pun tak fasih lagi lagu tu...

    haritz
    haha...
    malu tak hingat time tak note sampai tu...

    ReplyDelete
  11. hahahahaha

    gambar dah penuh ya??

    hahaha...
    kim salam ngan famili abg baju hijau tu... hensem la abg tu...

    hikhikhik...




    selamat menyambut bulan ramadhan..
    selamat menukar saiz seluar... :P

    ReplyDelete
  12. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  13. "...persembahan terakhir dari adik BH yang manja lagi bersuara lunak, selunak dan selemak santan kelapa..."


    Ha..ha...sebijik macam kelapa muda. Errr...maksud ckLah warna baju tu.

    Tahun ni ckLah lega sikit, setelah 7 tahun lalu setiap kali tiba bulan Ogos, ckLah mengalahkan bekas askar yang pernah membunuh komunis dulu.....sebab tahun ni Jawatan Setiausaha Bulan Patriotisme dan RIMUP dah pas ke orang lain....

    .....sambutan kat sekolah esok pun ckLah tak hadir.....cuti sakit 14 hari...sedih juga, sbb kat sek ckLah sambutan memang meriah setiap tahun...

    ReplyDelete
  14. ku tak sempurna
    dah sampaikn salam dah...
    dier kem salam balik kat adik comel KTS... :p

    semoga makbul menukar saiz seluar...huhu

    xiiinam
    alooo....musti dorg rindu seloteh akak jadi puan MC...
    skg dah MC 14 hari pulak...
    takpe kak...tahun depan akak amik balik jwtn tu...

    Jard The Great
    erm....time ade jwtn ni, boleh la sebuk2...
    nnti bile dah ade org baru, aku diam le...
    :p

    ReplyDelete
  15. ~keMBarAabdi~
    huhu...tak layak...

    KamiKreatif
    mmg takde pon...

    ReplyDelete
  16. Hmm cekgu, mungkin lepas-lepas ni boleh dengar cekgu mengaji pula :) Berbaju Melayu dah cukup cantik lah tu..kan? hehe..

    ReplyDelete
  17. Kakak
    haha...mengaji??? ade bakat ke nk ngaji??
    huhu

    ReplyDelete
  18. wahhhhhh celebrity blogger la ko lepas neh. hehe :)

    ReplyDelete
  19. baju ko sangat match dengan blog ko ok! hahhaa. takde video ko nyanyi ke :p

    ReplyDelete
  20. yOnnA
    haha...tau xpe..
    matching shehati shejiwe...
    haha

    erm, takde video, kalau ade pun aku takkan publish...segan siut...
    huhu

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png