Mangsa Kebakaran Di Bulan Ramadhan...NGERI!

kebakaran adalah sesuatu yang tak dijangka.
sekadar gambar hiasan ^__^

Salam Ramadhan semua.
Puasa tak hari nih?
Puasa tak??

Bagus...
Kalau takde ape nak dibuat, ayuh kita muhasabah diri di waktu bulan kareem dan bulan yang dinanti ni.
Pernah tengok mangsa kebakaran tak?

Bayangkan manusia yang dibakar hidup2, sengsara dan azabnya. Begitulah agaknya sedikit azab dan derita kalau dibakar hidup2 di SANA.

Untuk melihat gambar2 di bawah ni, anda perlu memasukkan password yang tertentu.

Password : chekguBH memang best

20 Superb Comments!:

  1. warna yg cantik menarik
    hiasan yg simple, kemas, mewah

    tp belum boleh menggugat!

    ReplyDelete
  2. dah dpt dah email ni tiga hari lepas dan telah akak forward forward kan...

    aiksss....

    ReplyDelete
  3. huhuhu.. pernah nmpk org kena elektrik ja...

    ReplyDelete
  4. hahaha..ngeri btol gambaqnya..slurrpppp
    **dah la aku x bangun sahur pg td..perit sihh...aduhh

    ReplyDelete
  5. ko mmg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 90*&^%$#@!! aku dah get ready mental dan fizikal nak tgk! sekali nampak sate, terus jatuh merudum pahala puasa aku! ko mmmg kannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!

    eieieiie rase nak sekeh je kepala hang! hahaha

    ReplyDelete
  6. Perkhh..memang sadis betullah mangsa kebakaran itu..

    gambonya sungguh mencengkam ke kerongkong.. aderkkk

    huhuhuh

    ReplyDelete
  7. Nasib baiklaa kebanyakkan dari apa yang ada dalam gambar tu aku tak boleh telan (bukan sebab puasa), jadi tak terasa apa-apalaa..

    ReplyDelete
  8. @--- Sueanne ----@
    heheh...

    imanshah
    haha...kite usik2...

    pB
    ni kire ulang tayang laa...

    Jard The Great
    bistu tgk ke tak??

    ONE ZABA
    sabar one...sabar...

    Kujie
    sanggup laa...
    sanggup la, kak...pliss...
    haha

    ReplyDelete
  9. ~attahrel~
    sape suh tak bgn sahur...

    yOnnA
    hehe...
    saje nk tantalizing ur taste buds..
    huhu

    maza
    dahsyatnye...smpi ke kerongkong ek??

    nuaeman
    alhamdulillah...

    ReplyDelete
  10. sib baik dah berbuka puasa...
    terawih plak!!

    ReplyDelete
  11. bila dah terbakar habis hangus musnah segalanya ..

    ReplyDelete
  12. Fly
    selamat!

    aleh
    erm, dah takdelaa saspen...

    cikgu_math
    jom!

    TokNabe
    dah mmg itu nasebnye... :p

    zino
    tapi sedap kan???

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png