Bingkisan Ramadhan...

Ucapan aka Virtual Card ni aku titipkan buat teman2 seper-belogger-an semua.
Kalau minat, ambik laa...

Dan sedikit pesanan buat kita...
Jangan salahkan mereka..kerana mereka dibelenggu time nih...

Penyimpan Mohor2 Besaq....
Yang Besaq2 Kepala dgn ini mengisyhtiharkan bahawa PUBLIC HOLIDAYS untuk semua Photobucket...

untuk Sebulan (No Overtime!! and No Replacement!!! ).

Maka dengan ini ingin diberikan sedikit Pesanan kepada MANUSIA :

Kalau dok beratur panjang di Kedai Mamak di waktu puncak
Bukan Photobucketyang suruh!!

Kalau ada Runner dok tolong beli Bekalan
Dia takdak kena mengena dgn Photobucket !!!

Kalau tak reti2 nak buat amal ibadat
Bukan Photobucketyang dok bagi hampa MALAS tau!!

Kalau dok pakai terdedah sana-sini
Bukan Photobucketyang suruh dan bukan Photobucketyang suruh tengok..!!

Kalau dok pi berkepit sana-sini dgn marka siang malam
Bukan Photobucketyang bagi line!!

Kalau dok Boros sangat shopping Raya
Bukan Photobucketyang suruh!!

Kalau dok tak habis2 mengata orang
Bukan Photobucketyang bagi idea!!

Kalau tak habis2 dok berdengki kat orang
Memang bukan Photobucketyang dok cucuk!!



Maka MANUSIA, ambillah peluang ini untuk UPGRADE kan Diri anda, KENALI lah Diri Anda, BERBUAT BAIK lah dan SUCI kanlah Diri Anda.
Kumpulkanlah Pahala sebanyak mungkin..........Renungkanlah..Adakah masa ini yang paling sesuai untuk BERUBAH atau Anda masih Menunggu!!!!...Tunggu Sapa lagi....

Jangan lupa Bayar Zakat Fitrah tau!!!.....

Ada juga yg dok merungut Zakat mahal .....
Ini pun takdak kena mengena dgnPhotobucket tau!!..

Tolonglah Manusia ooiii.......Kalau Semua dah Beriman dan ikut Jalan yang Benar...kami punya kerja pun kurangla sikit....Kamipun dah letih Overtime....



Akhir kata - SELAMAT BERPUASA Dan BERIBADAT .........................

We Will be Back to Office after Ramadhan ....he..he Photobucket

Yang Benar Sebenar2nya...
Photobucket



29 Superb Comments!:

  1. Betul tu cgBH...kita sebenarnya S.... kalau masih buat benda2 jahat

    ReplyDelete
  2. Cikgu BH....

    Comel la member cikgu yg merah2 sambil pegang lembing tu. Tapi sy tak berminat nak kawan dgn diaorg tu.....

    :) Jom upgrade diri kita di bulan Ramadhan.

    ReplyDelete
  3. Semoga amalan kita semakin murni di bulan penuh barokah ini.....

    ReplyDelete
  4. imanshah
    kdg2 bukan setan tu...nafsu yg tak dibelenggu nih...

    Zyma Saad
    ayuh!

    xiiinam
    insyaAllah...

    ReplyDelete
  5. bani, aku rase aku yang terjoget ikut avatar setan tu bergerak. keh keh keh.

    anyway, tahan napsu ketika pose.banyakkan berdiam diri.=)

    terawih jgn lupe =)

    ReplyDelete
  6. ░♥si lampu neon♥░
    baik cikgu!

    AZANI
    nafsu kite kadang2 lebih dr setan...

    ReplyDelete
  7. hahaha..

    tergelak den..

    padan muka setan2 tue..

    kena off tanpa gaji..

    kita bebas dari cengkaman dia..

    ReplyDelete
  8. Antara kerja aku ialah menjadi runner. Tapi bukan runner tukang belikan makanan org yg tak puasa hehehe

    ReplyDelete
  9. ChekguSekolah
    skg kene tahan hawa nafsu laa..

    secangkir madu merah
    takut ke??
    huuhu

    Yunus Badawi
    runner lain takpe... :)

    ReplyDelete
  10. Kalau tak reti2 nak buat amal ibadat
    Bukan S yang dok bagi hampa MALAS tau!!
    => baloq liat tu namanya


    menarik entry nih. lain dr yg lain..
    hehe... berubah wajah 'umah' cikgu..
    cikgu mcm mana buh gamba kat blkg tu?
    nanti ajar nur ekk..

    nur amik kad tu..
    jgn lupa singgah 'umah' nur amik kad..

    ReplyDelete
  11. NuR
    oke...noted..
    akan amik...

    dah amik, oke la tuh...
    :)
    nur nk tukar background tu ker?

    ReplyDelete
  12. cikgu BH
    check kat entry nur the latest..

    ReplyDelete
  13. salam sahabat. selamat berpuasa dan bercuti. kad raya tu nanti print guna laser kaler sekolah..

    ReplyDelete
  14. NuR
    okies...found!

    Fly
    owh...i see...
    printer laser lawa sket kan?

    ReplyDelete
  15. cikgu..
    Selamat Berpuasa...
    Syokkan 1st day cuti puasa = 1st day cuti sekolah..
    Sempat saya berpuasa di rumah...
    :)

    ReplyDelete
  16. mala_yusof
    best...tapi saya dah hari2 balik kampung... :P
    selamat berpuasa...

    ReplyDelete
  17. Salam ramadan cikgu... slamat berpuasa...

    oh yeer... bak sini alamat... nak kirim kad raya la...

    ReplyDelete
  18. Adry
    salam ramadhan...
    nk address?? nk bagi kad raye??
    okies...nnti aku kirim..

    ReplyDelete
  19. we will back after ramadhan tu yg tak sanggup dgr tu...

    betul ke depa ni bercuti sebulan?? baru je tadi aku nmpk seorg hamba allah, lelaki, sihat, waras, duk jinjing 3 bungkusan air.. selamba je.. takde malu...

    ReplyDelete
  20. salam
    tukar background lagi eh...
    creative betul cikgu ni...
    N3 yang sinis tapi menarik.
    Bravo.

    ReplyDelete
  21. Bila Penyimpan Mohor Besaq2 depa tu isytihar cuti, ada pulak manusia yang sengaja jadi pengganti...
    Selamat Berpuasa. Semoga dirahmati selalu.

    ReplyDelete
  22. ku tak sempurna
    erm...awal ek dier beli air??
    tu nafsu punye keje la tu...

    hazeleyed
    bukan background je tukar...
    yg lain pun tukar gak sket2...
    entry kopipes je nih...

    Kak Long Mawar Merah
    huhu...kite kan manusia...nafsu tu yg jadi raja ganti setan...
    selamat berpuasa kak...

    ReplyDelete
  23. gila gambar syaitonnirojim tu! HAHAHAHHA sumpah aku gelak gila hahaha..

    tu la.nak menguji selama ni kita dok salahkan syaitan itu ini,bulan puasa ni tgk lah diri sendiri.nak kata termakan hasutan syaitan,syaitan pon dah kene ikat :p

    ReplyDelete
  24. photobucket dah upgrade sekang nih, x slow banget macam dulu dulu.. kannns chekgu..

    ReplyDelete
  25. en_me
    photobucketlah cinta pertama dan terakhirku...huhu
    amvoii...

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png