Berbusana Melayu & Berkopitiam...

Salam 1Malaysia.

Kenapa chekguBH siap berbaju Melayu di hari Isnin?
Takpe, nanti aku cerita....
Tapi sebelum tu, jamulah mata anda...dengan hidangan2 ini yea?

ice-cream filled sandwich...

peanut butter filled sandwich...

lime juice...

OT special french toast...

"megi" with egg and hotdog...

my dish: nasi with ayam rendang...
oke2 je...

oke laa...jumpe lagi....


jalur gemilang kibar banihassim

Kempen Kibarkan Jalur Gemilang Di Blog
sempena Kemerdekaan Malaysia ke-52
1Malaysia, 1Bendera



22 Superb Comments!:

  1. hai tempat canggih cenggitu pun makan mee maggi ke? tak berbaloi, stakat nak makan mee maggie rebus macam tu meh datang kat rumah ku saja.. bukan letak telor jer..siap letak ayam & daging lagi.. meh lah chekgu...

    ReplyDelete
  2. tgk gmbr sorang2 menikmati juadah..hahaha..

    Cikgu BH paling bersemangat di situ..

    p/s - nasi lemak banyak kolesterol...hahaha

    ReplyDelete
  3. Menayang makanan... tak apa buatlah sebelum Ramadhan menjelma. :D

    ReplyDelete
  4. secangkir madu merah
    erm...the name wasnt meggi actly...
    tapi apentah...
    aku rase buat sendiri lagi sedap...

    ChekguSekolah
    erm...pedulik ape kolesterol...
    persetankan itu semua...

    TokNabe
    huhu

    ReplyDelete
  5. aduh cikgu!!!!!!

    ekau sudah meracun fikiran den dengan makanan lazat itew..aderkkk...

    ReplyDelete
  6. b4 puasa tunjuk gambor makanan , tak per


    jangan masa bulan poso


    kurus pahala ...

    ReplyDelete
  7. amboi chekguuuu...
    pandai tul chekgu amik gmbo makanan2 tue..
    nampak mnyelerakan tul la..hihihihi

    ReplyDelete
  8. maza
    hehahaha...padan muke..

    pB
    bulan puasa boleh layan gambar nih...hehe

    xiiinam
    "orak towo2" ki opo to??
    aku orak ngerti laa...huhu

    @--- Sueanne ----@
    nmpak dan mmg menyelerakan...
    oke laa...
    enjoi...

    ReplyDelete
  9. aku terliur tgk megi with egg and hotdog tu!

    ReplyDelete
  10. chegu.. tidak ada masalah berbaju Melayu di hari lain... TG Nik Aziz hari-hari berbaju Melayu lengkap jika tidak berjubah.... :)

    ReplyDelete
  11. oiihhhhh,sedap tuu.

    Makan jgn tak makan,Cikgu BH.
    :0

    ReplyDelete
  12. baju hijo blog hijo
    ada kena mengena ker?

    tp hari isnin tak pasti lak...

    ReplyDelete
  13. kalau jamu mata boleh kenyang ker??/

    ajak arr makan baru real..

    ReplyDelete
  14. abahfateh
    erm...saya bukan tok nik aziz...huhu
    erm...
    selalu hari jumaat je berbaju melayu..

    Zyma Saad
    dah jadi n*jis dah pun...hehe

    kuIna LadyInRed
    erm...hijao mmg all time feveret saya...
    erm...isnin besenye berbusana pejabat...

    s@yangh@sni
    huhu...bile nk makan?? nk ke kalau ajak?? :P

    ReplyDelete
  15. Suka Lime juice!Dalam bebanyak gambar kat atas tu, cuma berkenan kat air tu je :)

    ReplyDelete
  16. Kakak
    lime juice je??
    senang la kalau nk belanja makan..belanja air je...
    haha

    ReplyDelete
  17. Erkk! Cekgu ni main twist cenggitu plaks. Belanja air dan menu yang lain la. Dah tengok dua tiga kali pun takde yang berkenan kat tekak :P

    Ececeh..macamla si cekgu BH ni nak belanja betul2..huhu..

    ReplyDelete
  18. Cekgu BH,

    Apahal cekgu? malu ye..haha!
    (^0^)(winks! winks!)

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png