Amanat Buat Teman....

Cuti Pertengahan Penggal Ke-2
22 Ogos 2009
hingga
31 Ogos 2009

Buat anak2 muridku semua, selamat bercuti selama kurang lebih seminggu.
Buat bapak2 dan ibu2 anak muridku semua, jagalah anak anda sebaiknya.
Buat kawan2ku yang turut cuti seminggu nih, manfaatkanlah cutimu.
Buat blogger yang seperjuangan dan seangkatan dengan aku, yang turut sama cuti, marilah kita manfaatkan cuti dan berpuasa sehabis baiknya.

Buat mereka yang bercuti lantas ingin pulang ke kampung halaman tercinta, katanya ingin berpuasa di kampung....berhati2lah...ingatlah mereka yang tersayang.
Buat mereka yang bakal menjalani ibadah puasa bermula esok, kita puasalah sehabisnya.
Tarawikh sebaiknya.
Bertadarus sebolehnya.

Oke laa...
dah macam orang tua pulak aku pesan banyak2 nih
Semoga cuti + puasa + balik kampung + shopping raya + apa2 je laaa akan sentiasa diBERKATINYA.
InsyaAllah...

Jaga diri....
Hiasi Peribadi.
Salam sayang dari chekguBH.. :)


Yg benar,

chekguBH yang takde kampung... :(
Jeles aku orang balik kampung :p


24 Superb Comments!:

  1. hikhik....
    byk benar Buat nyer ye cikgu..
    semoga cikgu pun selamat dari segala aspek..
    jeles? nanti cari calon yg kg nya jauh.. so time tu cikgu merasa pengalaman balik kg tu..

    ReplyDelete
  2. salam ramadhan dan selamat bercuti bro

    ReplyDelete
  3. dah kata cukgu kann?? mmg la sgt byk pesanannya..
    salam ramadhan

    ReplyDelete
  4. NuR
    huhu..
    nk yg kg kat johor...
    haha

    Fly
    selamat bercuti...

    zonaku
    so, eloklaa aku jadi cikgu kan??
    haha

    ReplyDelete
  5. selamat berpuasa cikgu..

    kak jie pun tak balik kampung...tapi mak pula yg dtg berpuasa kt sini..huhu

    ReplyDelete
  6. Selamat bercuti dan selamat menjalani ibadah puasa.

    ReplyDelete
  7. Kujie
    huhu..kene masak spesel la ek??

    TokNabe
    utk toknabe jugak...

    ReplyDelete
  8. Ehhhh,dah cuti sekolah ekkk,Cikgu??
    Tak sedar la pulak sy dah cuti rupanyer.

    Selamat bercuti!!!

    ReplyDelete
  9. eh.. dah cuti eh...

    selamat bercuti...
    tapi puasa jgn plak nak cuti... :D


    salam ramadhan..
    maaf zahir batin..




    oo wo oooo balik kampung...
    oo wo oooo balik kampung...


    ko tak balik kg, nyanyi lagu balik kg pun orait gak... ambik feeling org kata... hikhikhik

    ReplyDelete
  10. Zyma Saad
    tak sedar pon kene sedar jugak...
    selamat bercuti...

    imanshah
    erm...tak pi mane...
    pergi mendaptkan keredhaanNya je... :p

    ku tak sempurna
    sampai ati...takpe...aku redha.. :p

    ReplyDelete
  11. Selamat berpuasa dan beramal mulia di bulan barokah ini...

    ReplyDelete
  12. Salam
    Bab cuti ni memang ramai yang jelous kan cekgu cekgi...
    Selamat tolong emak buat kueh raya bebanyak ek...hahaha
    Tak de kg. ye?
    Tak pe...nanti cari jodoh yang jauh - jauh...merasalah balik kampung.
    Selamat menjalani Ibadah puasa sebaiknya.

    ReplyDelete
  13. Salam Ramadhan Al-Mubarak.
    Doakan cekgu-cekgu yang ptk semasa Ramadhan ni dilimpahi berkat yang mencurah.. Ameen :)

    ReplyDelete
  14. hazeleyed
    huhu..nk carik jauh2 sgt susah pulak...huhu

    Kakak
    saya doakan yg terrrbbaaaiiik untuk calon PTK kali nih...
    semoga semua akan dpt 4...
    okeh??

    ReplyDelete
  15. Salam Ramadahan....Kat mana kita sekalipun, ia tidak mengubah apa-apa. Moga Ramadhan memberi lebih NUR dalam kehidupan.

    ReplyDelete
  16. cuti sekolah ek. x perasan plak aku
    baguslah cuti2 neh boleh kurangkan merebaknya h1n1 kan. kesian kat budak2

    ReplyDelete
  17. tak der kampung? samalah kita
    walau dimanapun kita berpuasa atau beraya
    sama saja asalkan disisi org2 tersayang
    btol tak? memang best tol cuti skolah waktu2 puasa cam ni, tak penat ibu2 yg mcm aku nih..
    selamat bercuti dan berpuasa...

    ReplyDelete
  18. Aidil Fadzil
    besar NUR tu??
    org ke cahaya?? haha

    KNizam
    mintak2 reda laa wabak tu...

    Jard The Great
    tau xpe...jadilah cikgu... :p

    secangkir madu merah
    takpenat memasak ke??
    maybe laa...
    kalau puasa, maybe dorg lebih baik dari biasa kan?? mintak2 laa...

    ReplyDelete
  19. selamat berpose jugak ehh...

    ReplyDelete
  20. dla
    selamat berpuasa penuh sebulan..
    sebulan ke?? :P

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png