Tulusnya Hati Kamu..

Salam.
Niatnya nak buat entri panjang berkajang-kajang, dgn harapan aku sedang bersenang-lenang atas katil beradu tapi rupanya terpaksa jage Azam di hospital pulak.

Takpelaa..
Maybe next entri.
Time ni, aku masih di wad 4B.

P-Love Adult Diapers - RM 20.90. L Size, 10 pcs

Aku actually terkejut dan terharu dengan kehadiran dua batang tubuh ni kt wad 4B ni time aku visit Azam petang tadi.

Terima kasih si manis berlesung pipit, Kakjie dan adiknye yg kecil molek tu, KakIna atas lawatan mengejut td.
1st time berjumpa di alam nyata, dan mereka sgt baik, sangat nice, se-sweet harumanis dan etc..
Murninya hati blogawanis berdua ni..walaupun kita tak pernah bersua..

Ade lagi nak crite, tp terhad sbb entry dipost thru phone..

Sikit perkembangan Azam; bandage dan jahitan di muka Azam dah dibuka, dan nampak positif.
Alhamdulilah...

Okla, nanti aku sambung lagi.

Terima kasih atas doa dan semangat kalian semua.

Terima kasih.

Ikhlas,
ChekguBH
thru phone

19 Superb Comments!:

  1. Ada ketikanya rasa tenang bila tidur diatas katil pesakit. Ini pengalaman sendiri.

    ReplyDelete
  2. salam takziah buat ur bro, moga cepat sembuh yea

    ReplyDelete
  3. Lor..katanya ada org yg nak jaga...hehehe

    erk..cikgu ni sengaja cari alasan nak tido kat hospital sebab ramai nurse yang manis2 ke...:p

    ReplyDelete
  4. berita baik.. semuga adik tu terus recover.. sambil2 tu jeling2 la nurse2 yg ramai tu hehe utk hilang kebosanan hehe..

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah Azam semakin sembuh. Isnin ko dah mula mengajar susahlah sikit nak jaga dia. Tapi misi kan ada. Takde yg berkenan ke?

    ReplyDelete
  6. moga cepat sembuh.. ujian Allah jika dilalui dengan sabar banyak ganjarannya

    ReplyDelete
  7. Abang Long
    betol bang...
    kalau selalu diulit oke gak.
    tpi kalau tak sakit yg tenat laa..
    kalau tenat, rase nk cepat je discas...

    arsaili
    tq bagi pihak...

    Jie
    mmg patut adek jage, tapi dier melawan...
    sampai mati kutu dibuatnye..
    tu yg malam2 bute kene pi hospital, nnti saya cerita...

    zino
    erm, rmai gak nurse praktikal yg genit2...
    heheh

    Yunus Badawi
    erm...
    ade...tapi malu laa nak cakap...
    hehe

    Abiey69
    insyaAllah...tq bagi pihak...

    ReplyDelete
  8. salam...tumpang lalu.hehe...
    first time komen ni,sori ya nak menyibuk kejap...
    alhamdulillah adik cikgu makin ok...

    err...camne abg long kata rasa tenang bila tidur diatas katil pesakit...
    saya dah tak sanggp masuk hospital...

    ReplyDelete
  9. Salam Cikgu

    semoga Azam akan terus tabah dan kuat semangat.
    Bertuah dia kerana mempunyai adik beradik yang prihatin dan punyai masa untuk menjaganya diwaktu dia didalam kesusahan..

    Semoga Azam akan mengingati jasa jasa abgnya ini ....




    psst .. apa dah jadi pada projek kita tu ??

    ReplyDelete
  10. ~keMBarAabdi~
    salam...
    kdg2 je ok kalau masuk wad nih...
    tapi kalau selalu, jemu la kut...

    pB
    harapnye bende ni akan membuka mate azam laa...

    erm, projek tu, saya dah serahkan pada tuan empunye diri kak...
    err...dier diam je, maybe sibuk kut...

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah...
    dpt gak tau perkembangan terbaru adik cikgu..
    lama cikgu tak update..
    rasa tak best lak..
    takde tmpt nak komen mengomen panjang2..haha!

    so, nanti buat la entry penuh pengalaman menjaga org sakit di hospital..
    nur dah rasa..
    nak gak dgr citer org lain..

    ReplyDelete
  12. NuR
    erm...insyaAllah nur..
    saya ade buat scheduled post...
    tapi bukan pasal pengalaman jage laaa

    tapi kalau nk buat bulih gak...
    nnti, insyaAllah...

    ReplyDelete
  13. Salam cekgu. Lama tak sembang. Insya Allah jika diberi cekgu kelapangan,waktu lelain masa ok juga.

    Selalu saya datang hospital jumpa rakan je. Dia kerja kat sana. Tapi kalau jaga orang ni jujurnya saya 'susah' sikit sebab selalu mudah sgt jadi 'empati' pada kesakitan orang lain :( tak sampai hati..Tapi jika dah terpaksa, memang kena juga..

    ReplyDelete
  14. so.. sudah beransur pulih ye..
    erm.. nanti letak la pic die kat blog ok.
    salam~

    ReplyDelete
  15. Kakak
    hospital mmg rumah kesdihan..
    mintak kite sentiasa dijauhkan darinya...
    semoga sihat selalu..

    Mr. Azman @ Kreuger
    insyaAllah man...

    ReplyDelete
  16. err.. pamper dewasa tu ko punyer ke? hehe

    ReplyDelete
  17. Amin! Semoga kita sihat selalu.
    Harta yang paling bernilai adalah 'kesihatan diri'.Apa gunanya kita ada harta-benda yang menimbun tapi tak dapat kita nikmati sebab sentiasa sakit.. Fikir2kan kata2 ini..

    En.PenyuBiru:Sempat lagi anda bergurau2 ye.Ishk2..

    ReplyDelete
  18. Mr PenyuBiru
    erm...
    haah, aku punye...
    huhu

    Kakak
    Penyubiru mmg cemtu...tpi dia ikhlas...hehe :P

    ReplyDelete
  19. Lama tak singgah sini, hampir seminggu..
    Harap Azam cepat sembuh..
    InsyaAllah..

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png