Kenapa Stadium di Terengganu Runtuh...

Runtuhnya bumbung Stadium di Tganu. 5000 nyawa terselamat.

Semalam, aku tengok berita kat TV3. Tiba2 keluar berita tentang stadium yang runtuh tu. Mula2 Bangunan Supermarket Jaya runtuh, pastu Stadium ni pulak...
Dan mase tuh, fofuler balik la Supermarket Jaya tu, selepas habis usianya..
Sebab sebelum ni sumpah aku tak tau ade SJ tu kat PJ..
Dan mase tuh, mulalah mak aku bukak citer nostalgia abah ngan mak aku mase dorg dating kat sana...

Macam2....

Bende ni even bukan kuasa kita, sebab kalau nak runtuh, tetap akan runtuh...
Tapi semasa pembinaanya, janganlah buat ala-carte je...
abis2 camni laaaa...

Mengikut pakar, ini adalah sebab mengapa stadium di Terengganu runtuh. Selepas kajian demi kajian dibuat...
Entah laa...
Tatau aku nak cakap ape...

gerombolan Ultraman berkumpul dan berpesta pada malam sebelum kejadian...
dan, serangan sejenis raksasa lobster...
larriiiiiikkk.....!

Oke, yang ni serius sikit. Sekarang kan kes ragut dan ter-bunuh memang tengah hot.
Jadi, ini salah satu gambar yang menyayat hati. Kejadian ni berlaku di Padang, Perlis (kalau tak silap).

Dan kalau berani, boleh view gambar ni dengan key-in password, sebab ia adalah password-protected entry.
Ingat, fikir dulu sebelum view...
Password : banihassim
Oke, kesian...terima kasih!

ps: tolong jangan marah ngan aku...aku nak bergurau2 je...aku sayang korangg...!

dan aku nak prakttikan tips untuk buat password-protected entry...
kredit utk cik jue yg belajar dari kakRed yang belajar dari en sirman-nya...
nak belajar?


12 Superb Comments!:

  1. apapun slpas nie permainan siasat-siasatan tuduh menuduh cungkil mengcungkil akan berlaku..lepas tu senyap..

    takmo komen byk.. MALU wlpun x trlibat secara langsung tp ini bidang akak, dah lalui mcm2 asam garam constrtion enginerng nie..

    "kini kita cuma tinggal kuasa yg akan menentukn bangsa"

    ReplyDelete
  2. ekekekeke..
    biar aku gelak dulu...
    sungguh menyayat hati perlis itu..
    ekekekekeke
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

    dasat, kan kat terengganu tu..
    mujur tiada nyawa yg melayang... issshhhh... cuai betul mereka itu...

    ReplyDelete
  3. ku tak sempurna
    gelak ikhlas ke tak nih??
    huhu

    erm, yg ragut tu tak tgk ke???
    tgk laa...rugi...

    ReplyDelete
  4. ramai otomannnn.. patutlah kena fire stadium tu hahahah!!!!

    ooo.. kenakan akak ya.. bak akak sekor kambing tu.. akak nak masak gulai.. hehehe..

    ReplyDelete
  5. Neeza Shahril
    akak takleh makan kambeng, takut nnti naik pressure blood tu...hehe

    ReplyDelete
  6. xpe, me dah letak password kat blog me.. ekeke

    ReplyDelete
  7. en_me
    haaa...me, awat protect belog??
    ade penceroboh ke??
    rindu laaaa...

    ReplyDelete
  8. best,tak expect langsung,ingatkan apa kebenda yang dipassword protectkan...rupanya...ha ha ha

    ReplyDelete
  9. waa...banyaknya kambing!
    ingatkan gambar mangsa ragut, rupanya peragut!

    ReplyDelete
  10. aku siap tutup mate masa da enter password ko tu..ko mmg sengallllll

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png