Doakan adik aku selamat..tolong!


Salam.
Time entry ni dipost, aku tgh berada di unit kecemasan hospital Sg Buloh. Adik aku terlibat dgn kemalangan motosikal yg teruk.

Kemalangan berlaku di Kuala Kubu Bharu.
Mintak jasa baik kawan-kawan utk doakan keselamatan adik saya :(

26 Superb Comments!:

  1. Astagfirullah... InsyaAllah akan ku doakan... diharap selamat ... aminn... Buat diri Cikgu... harap bersabar...

    ReplyDelete
  2. ape citer adik nko skang? dah ok ka?

    ReplyDelete
  3. astaghfirullah.. sori to hear bout tht....

    hope everything is ok... *gulp...

    huhuhuhuhu...

    ReplyDelete
  4. Semoga adik ko selamat bro..banyak2 bersabar dan berdoa

    ReplyDelete
  5. Insyaalh..Tuhan tahu apa yang terbaik. berdoa lah dan tabah lah hadapi ujian dr Dia

    ReplyDelete
  6. pilunya dengar
    sama-sama kita mendoakan untuk adik cikgu ye
    harap dia selamat dan pulih hendaknya
    InsyaAllah

    ReplyDelete
  7. innalillahiwainnailaihirojiun...

    semoga semuanya selamat.. :(

    ReplyDelete
  8. semoga Allah menyembuhkannya...amin

    ReplyDelete
  9. Semoga beliau selamat....bykkan bersabar dan berdoa....insya Allah

    ReplyDelete
  10. Salam...CekguBH caner adik hang? apapun semoga cepat sembuh...

    ReplyDelete
  11. Salam ...


    Bagaimana dengan keadaan adik skrg??

    Kak pB doakan agar adik C.Bani tidak mengalami kecederaan yang teruk.

    Semoga dia cepat sembuh.

    C.Bani , tabahkan hati dan kuatkan semangat.

    ReplyDelete
  12. cikgu Bh,

    bykkan bersabar. insyaAllah, kami rakan2 blogger cikgu akan mendoakan adik cikgu selamat..

    buat solat hajat cikgu..

    ReplyDelete
  13. salam Cikgu,

    innalillahiwainnailaihirojiun... semoga dia selamat dan cepat2 sembuh. tabahkan hati menghadapi musibah ini

    ReplyDelete
  14. Aku terkejut dengar berita ni. Aku doakan adik ko selamat dan cepat sembuh.

    Adik ipar aku pun pernah kemalangan motor dulu dan masuk hospital sampai dimasukkan besi kat kaki dia. Tapi alhamdulillah sekarang dah pulih spt sediakala.

    Banyak bersabar Chekgu.

    ReplyDelete
  15. Semoga Adik CikguBH selamat dan cepat pilih.
    Tabah hadapi dugaan.Kepada Allah kita berserah.

    ReplyDelete
  16. Sabar Cekgu...Saya doakan adik cekgu cepat sembuh.
    Sama2 kiter berdoa ke hadrat Illahi agar segalanya OK je..
    Amin..
    Lama tak jenguk sini..

    ReplyDelete
  17. Lama x singgah sini, singgah2 ada berita buruk plak..
    Papepun,doakan adik cikgu selamat..
    InsyaAllah...

    ReplyDelete
  18. ya rabbi! aku br je baca ni cikgu..aku doakan dr jauh..semoga selamat semuanya :o

    aku bc entri ko ni pun dlm keadaan mgigil..

    smga ko kuat, tenangkan hati Mama ko juga yek..

    ReplyDelete
  19. sabar byk2 bro...aku doakan everything akan selamat and go back as usual...
    **tumpang sedey

    ReplyDelete
  20. doa saya agar cikgu tabah, dan adik cikgu itu selamat di dunia dan akhirat..

    ameennnn

    ReplyDelete
  21. semoga adik ko selamat dan cepat sembuh
    sama2ah kita doakan dia ya

    ReplyDelete
  22. di harapkan cikgu BH berbanyak bersabar dalam menghadapi ujian YANG MAHA ESA ini...semoga adik cikgu BH cepat sembuh...amin

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png