This Is Our Day Part III

Sesi penyusunan pelajar...dekat 1000 lebih budak nih...
jenuh la nak kontrol...

Ini mungkin part terakhir. Oke la tu.
Saje ni illustrate nak bagi gambaran untuk pembaca aka member2 yang aku sayang semua kat luar sane...
huhu...
ye laa...bukan semua berpeluang menyambut hari guru kan? hanya orang yang tertentu dan terpilih je yang menyambutnya dan aku salah seorang dari kelompok tu...
Jadi, tak salah kalau berkongsi isteri dengan sesiapa yang berminat nak membaca kan??

penonton setia di seat grand stand dan tak grand stand punye seat...

hero basikal lambat; cikgu nizam yang petite....

basikal lambat; sape paling terer....

bola jaring cikgu versus budak.
of course la cikgu yang menang...kan??

dream team cikgu SKS24...
pun cikgu yang menang...huhu

actually, ade acara sukaneka jugak. macam2 acara, tapi tak sempat nak rakam. maybe masing2 sibuk dan dah penat kut...
Jadi, layan je laa ape yang ade oke??

penyampaian disempurnakan oleh PK1 kami...

wakil cikgu wanita...cikgu jugak yang menang...
huhu

Okelaa...sampai sini dulu.
Dan akan ade special entry lepas ni kut...sebagai koleksi foto sepanjang hari guru kami..
Yang disnap oleh cikgu halim...
Kredit utk cikgu halim...

Sile komen kalau nak...kalau takmo pun takpe, cikgu tak marah...sebab minggu ni minggu hari guru...
haha...hari2 pun kalau boleh nak hari guru...haha


8 Superb Comments!:

  1. hari2 hari guru..hari2 cikgu nak hadiah?

    hikhik...
    si faris pun main bola skali ek..
    besh la dia..

    aik cikgu.. jadi emcee je ke? tak join team mana2?

    ReplyDelete
  2. NuR
    kite tgh pening nk mikir aturcara majlis...
    takde nafsu nk main bende2 tu semua...
    dok diam2 dah le..dok pikir ape nk berlaku lepas satu acara ke acara yg lain..
    huhu

    ReplyDelete
  3. dasyat juga ye jadi emcee nih.. ada tak penin rupa gaya gini :@

    ReplyDelete
  4. NuR
    jadi emcee satu, sayalah planner program nih...
    huhu
    tu yg pening2 sket laa...
    sib baik ade ajk yg dedicated...

    ReplyDelete
  5. wah... kagum sy sekejap :s

    apepun good job my friend..
    dgr comment rakan cikgu BH yg lain, acara berjalan lancar.. kira ok la tu.

    leh la nur berguru lak dgn cikgu pasni..

    ReplyDelete
  6. NuR
    kdg2, lain di mulut, lain dihati...
    saya pun masih belajar...
    tapi kalau nk berkongsi ape salahnye...
    saya lelaki, jadi tak go into details sgt...
    kalau perempuan, mungkin lebih baik dari ini...
    sbb perempuan kan lazimnye lebih detail...

    ReplyDelete
  7. Oho cekgu!
    Nak komen ttg main game bola jaring dengan bola sepak lawan student.
    Aa masa main tu peraturan untuk guru dilonggar kan yang amat. Kalau bola jaring tu kaki ckg gerak masa pegang bola ataupun terpegang bola lebih dari 3 saat: pengadil buat2 tak nampak tak faham je Eheeii. Kalaulah student buat silap sikit je, mmg kedengaran nyaringlah bunyik wisel.. Itulah dia :D

    Sebab tulah team cecikgu menang.huhuhu.
    Nama pun hari guru kan,nak meraikan guru :)
    Apapun itu sekadar suka2 je,hari ckg melepaskan tensyen ye tak..?

    ReplyDelete
  8. Kakak
    hehe...kite yg buat dier...
    ikut suke laa...hehe

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png