Photo Entry: Persembahan Guru

Foto2 di bawah adalah dari lensa cikgu halim...
kredit to him...

tepuk kanan, kiri, atas, bawah...

perarakan masuk jelitawan negara...

cikgu praktikum pra-sekolah, cikgu norisma...berminat ??

speaking yang tak berapa nk choral...bersepah, tapi nice...hehe
puji diri sendiri..

girangnye seorang GB...time kitorg buat choral speaking nih...

Puan Conductor bas choral speaking kami...

kenalkan, inilah cikgu halim...vacancy 3 lagi...huhu

cikgu wiren, barnadette dan zailawati...

cikgu zarina, rizal dan mek na...

chekgu BH laa...mane lagi kan?? memang gile mic ko nih... :P

inilah barisan kami...

Selamat Hari Guru 2009.

14 Superb Comments!:

  1. merah menyala tanda berani..
    memang berani sungguh cikgu2 sk24 nih..

    eh cikgu2 practicum tak kena buat persembahan special ke?

    ReplyDelete
  2. NuR
    takde pun nur...
    kitorg pun tak teringat nk kenakan dorg...haha
    erm...nur tak kenal dorg nih??
    dorg ni dari MSU laa...

    ReplyDelete
  3. tu la yg free hair di tgh2 tu rasa mcm penah nmpk... rasanya diaorg tak kenal nur..hikhik! mcm biasa, kelas kami bercambah cikgu.. bkn mcm penempatan kelompok.

    huhu..tak aci la.. haha! dulu nur dikenakan abis-abisan dgn smk 16. siap berjoget2 atas pentas..

    ReplyDelete
  4. NuR
    erm...
    takpe laa...kite lepaskan dorg buat mase skg nih...
    kite tunggu peluang lain...
    nur mmg tak nasib baik mase tuh...huhu

    ReplyDelete
  5. nampak meriah majlis tu... tahniah..

    ReplyDelete
  6. seronok tgk sambutan hari guru sek ko. meriah giler. tetiba mcm aku rs nk ngajo sek rendah, hehehe

    ReplyDelete
  7. zino
    boleh laa...not bad...

    hayad
    skolah ko tak meriah ke???

    blackpurple @ jowopinter
    gaya ape JP??
    huhu...

    ReplyDelete
  8. hazren.. mc na dlm gmbr ko tu org mana??? mcm kenal je tgk muka...

    ReplyDelete
  9. merah mak ngah wehh!! mmg sangat2 naik ah kaler2 baju tu ngeee.
    mcm meriah gile kan sambutan korang eh :D

    aku dulu err kalau hari guru part paling best jamuan la :p ehh korang takde buat jamuan ke?

    ReplyDelete
  10. tiha
    lor...mekna tu org klatan laa...org mane ek??
    pasir mas ke machang...
    tak sure...
    apasal??
    kenal ke??

    yOnnA
    erm...kitorg dah buat jamuan awal dah...
    minggu lepas lagi dah buat...

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png