Live Posting Dari Tanah Suci...

Salam semua.
Hari ni, hari istimewa. ChekguBH sangat berbesar hati di atas sambutan panas terhadap contest yang dianjurkan dek pengunjung Bukan Melukut Di Tepi Gantang yang biasa2 ni...
Dah ade pun pemenangnya...Dan pemenangnye masih menjadi rahsia besar kerajaan BH ni...
Aku akan buat entry khas nanti..SO, tunggu je laa...
Empunya diri yang memang tu tau la kut yg dia tu pemenangnye kan??

Sape yang pegang cili, dialah yang rase pijarnya....

Oleh kerana itu, BH telah berbesar hati untuk menunaikan hajat dengan ke Tanah Suci Mekah...

Dan kerana itu jugak, aku akan buat live-posting dari Tanah Suci. Takmo kalah dengan KNizam dan Zamz On The Blog itu...Haha
Tak caye??

Kaaannn??

Huhu...
Takde laa...
Actually aku skang ni kat sini, asrama Kompleks Tabung Haji Kelana Jaya.

Rules and regulations...

Saje sibuk2 bagi moral support kat pasukan Kompang Selawat sekolah aku yang dah berjaya ke peringkat negeri tu. Saje je mai dengan Abang aku ngan askar2nye...Kirenya kitorang memang sedang bermalam dengan budak2 ni laaa...

Bersusun anak2 buaya nih...Satu, due, tige lekuk...

Tatkala aku menukilkan live-posting ni, budak2 ni dok sedap mengorok. Nak simpan tenaga untuk competition esok. Giliran yang pertama untuk acara yang akan bermula jam 8 pagi esok.

Semoga diorang berjaya. InsyaAllah...Doakan mereka same yea??

Secangkir Nescafe O

Nescafe yang berjaya membuatkan aku terang lagi bijik mate hari ni, sebab mase mengantuk aku dah berlalu walaupun hari ni hari aku penuh...
Aku teringin nak menyohor, tapi bukan hari ni...

Sepinggan mee goreng mamak yang rasenye macam 8tat Antoo...
hampas...

Oke, sekian live posting dari Kelana Jaya untuk channel BH....



21 Superb Comments!:

  1. aku tambah lagik chisss! chisskek! hehe

    ingatkan pemenang dpt pergi umrah tadik.hik3..

    ReplyDelete
  2. aku pun ingat mcm tu walaupun aku tahu aku bukan pemenangnya.

    Kenapa budak2 tu semua tido tak pakai baju? Panas ke?
    Mereka ni tak boleh kerja kelasi kapal selam kita yg baru beli tu. Takut bila nak tido mereka buka tingkap kapal selam. Habis tenggelam harta kerajaan.

    ReplyDelete
  3. cantik permulaan entry, menyebabkan kami syahdu dan syukur,berdoa semoga kami jua akan menyusul Bh ke tanah suci...hehehe. InsyaAllah semoga kita semua dapat di terima sebagai tetamu Allah satu masa nanti...

    ReplyDelete
  4. haha ingatkan betul2 live blogging dari mekah

    takpe niat kena ada hehe

    ReplyDelete
  5. memang chekguBH nak kena ni...
    mati-mati semangat nak baca live posting dari sana tadi...

    klaka ckit ngan anak2 buaya tu??? haha...
    kalau student tu baca, kena lagi tu nanti...

    semoga menang yer...rakamlah aksi kompang mereka tu...

    ReplyDelete
  6. laaa.. ingatkan dah ada kat sini.. boleh gak helo helo hehehe.. nak pergi jauh gak dari rumah akak ni..

    Insyaallah.. menang tu. Siap ambik gambo masa tido. kalau tak menang saje je la.. huhuu..

    ReplyDelete
  7. hehe ko patut bagi lagi saspens....hehe aku pun hengatkan ko nak gi umrah tadi. huhu

    ReplyDelete
  8. musykil aku jap td.... berkenan je kat mee goreng tu BH, lama aku tak sorru mee goreng mamak.... waaaaaa rindu

    ReplyDelete
  9. ish...ingatkan dah sampai ke tanah suci...rupanya jammed kat Kelana Jaya!

    ReplyDelete
  10. en_me
    cis, mancis...!

    Mr PenyuBiru
    sabar ye en penyu, aku akan hubungi ko nnti...
    hehe

    Yunus Badawi
    mule2 je merengek panas la apelaa...
    dah tgh2 mlm tu, semua sibuk carik selimut...

    AZANI
    insyaAllah..

    Zamz
    erm, blom mmpu lagi...nntilah...

    al-hussaini
    resultnye menghampakan...huhu

    ReplyDelete
  11. Neeza Shahril
    resultnye hampa jugak la...

    KNizam
    mudah2an la...mane tau dpt pegi ke...

    Muslimahsolehah
    dgn cikgu2 budak2 ni tido sekali sane...

    Sufi Idany
    erm, tp mee goreng yg ni tak sedap...

    cikgu_math
    huhu...ini je yg termampu...

    ReplyDelete
  12. hoh..ingatkan betul la tadik chekgu gi Tanah Suci..baru je nak kirim buah kurma hahahaha

    ReplyDelete
  13. ~Cinta Cukulet~
    huhu..
    kat cokit pon byk kurma cik cukulet...hehe
    sorila terhampakan ko...

    ReplyDelete
  14. adeh ingatkan cekgu p umrah tadikkk..
    tertipuuuu hamba..

    ReplyDelete
  15. juelee
    aku tak niat nk tipu...
    cume nak tayang gambar je...sori...

    ReplyDelete
  16. sengal!!!!
    mati2 gak aku ingat bebetul gak!

    ReplyDelete
  17. haik. awat x bgtau? aku kat sebelah bangunan tabung haji je umah aku. leh pi minum2 :s (bodek leh menang contets) hahaha

    ReplyDelete
  18. zariel
    aku pun tatau hang dok situ...
    kalau tak leh ajak ngeteh kan???
    hehe

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png