Terima Kasih Cinta. Untuk segalanya.

Aku masih dalam mood malas-malasan ni. Campur mood letih ke-sengal2-an lagi nih...Sebab perjalanan pergi balik ke utara tu memang meletihkan. Tapi seronok dowh...

Ramai yang bagi komen dalam entry sebelum ni, tapi satu pun aku tak terlarat nk reply. Takpe la ye. Terima kasih daun keladi untuk semua yang respon. Aku akan start update esok. InsyaAllah.

Macam2 dah aku lalui dalam 1 hari 1 malam semalam, seronok. Seronok sebab dapat reunite dengan kawan2 lame, dapat spend sikit mase dengan kawan2 lame..Sebab we used to be loyal dan good frens...


Nanti aku update sikit2 la ye. Sebab aku pun dah naik lemau hari ni, nak cover balik tido yang tak berape nak cukup tu. Kepada kengkawan aku yang menunggu si reporter chekguBH punye updates, sabarlah menunggu ye. Aku not in the mood of updating nih...

Selamat bercuti untuk semua warga pendidikan seluruh negara selama seminggu. Penuhi cuti anda dengan perkara2 yang berfaedah ye....??
Pegilah bercuti dengan gembira dan kembali dengan gembira.

ps: kepada yang terlibat dengan kelas tambahan time2 cuti ni, jangan malas2 ni yea??


31 Superb Comments!:

  1. kenape terima kasih cinta???
    kompius tajuk tu...
    ko ada suka ker org dalam gambo tu???

    ReplyDelete
  2. hehe sampai ke wang kelian ke idak eh

    ReplyDelete
  3. Saya pun syak macam eja tu jugak. Jawab Chekgu jgn tak jawab.

    ReplyDelete
  4. eja
    takde laa...takde ape yg aku selindungkan...
    huhu :P

    KNizam
    erm..smpai aloq setaq je...
    tu pun dah sengal2 dah zam...

    Yunus Badawi
    nak kene jawab ke??
    takyah laa..malu...

    ReplyDelete
  5. chekgu, hatimu dah terpaut ke?
    katakan siapakah gadis malang eh.. bertuah itu.. :)

    ReplyDelete
  6. Neeza Shahril
    takde ape2 la kak...
    semuanya masih seperti dulu...

    ReplyDelete
  7. haha... tajuk yg menimbulkan syak :f

    ReplyDelete
  8. elelelele.. nk cover konon. bila hati dh terpaut cpt2 le usahakan jalan dia, kalau lambat sgt kena rembat org lain pula. :)

    ReplyDelete
  9. salam kenal...

    selamat bercuti....

    ReplyDelete
  10. minah dalam gambar tu la cinta hati pengarang jantung chekguBH...post ni dedicate utk minah tu la..hahaha..(aku yg memandai)
    **chekguBH,mana 1 ang???is it 2 from left??atau xdak dlm gmbq atas tu???

    ReplyDelete
  11. blog chekgu yg hensem lagikks glamor tewwww.. ammvoiii

    ReplyDelete
  12. chekgu jatuh cinta ke?hehe..tu awek 2 org dalam gambor ru,yg mana satu pilihan kalbu?hehehehe :x

    ReplyDelete
  13. Ehem menarik menarik tajuk entry.
    klu kata2 Judicious Review yang nk diberi (dr ckg kepada student) saya akan kata utk cekguBH:
    I'm impressed! -atas tajuk entry yg berjaya menarik perhatian pembaca blog.huhu.

    ReplyDelete
  14. Salam cikgu,

    secara rasminya saya menjadi follower blog ini.
    sungguh santai bertamu di sini.

    :D

    -jemput ke teratak hamba ya

    ReplyDelete
  15. cikgu jawe
    sape?? mane de...
    ish...
    ai malu tau..haha

    zino
    salam kenal...

    lia
    aku yg comel sket tu...
    2-2 tu pon kawan2 je..
    tak baik spekulasi...
    huhu

    en_me
    ammvoiii....

    ~Cinta Cukulet~
    2-2 pun bukan...huhu

    Kakak
    saje berpuitis segala...
    bese2 je ni kak...

    azam
    selamat bercuti... :)

    SRISUFI
    thank u...
    nnti saya jengah...

    ReplyDelete
  16. so cikgu ngan aku takkan nak berahsia jugak..bgtau lerr aku diam jerr..hehhehe sape yg dah bertandang di hatimu...

    ReplyDelete
  17. tiha
    haha...ape bende la yg ko merepekkan ni...

    ReplyDelete
  18. hahahaha....
    kengkawan sume wat gosip ye..(eja-tha)
    cekgu adakah anda de hati pd ktorg???..wakakakakakaka...;p
    (gler sengal aku neh)..
    aku pon xmo komen byk2 sbb na tggu yg detailnye update..
    cekgu..jgn mls la..cpt cket update..
    haip..hahaaha...

    ReplyDelete
  19. chAAakKK-Eee
    haha...tau xpe..
    aku pon malas nk gosip2 segala nih...
    aku on process nk update la nih..
    tgh pilih gmbar paling cantik nk bwk masuk...
    jenuh2...

    ReplyDelete
  20. tak de mood?

    PMS ke cekgu...hahahaha

    biasa arr dah cuti........ blog pun rasa kena cuti le juga

    ReplyDelete
  21. Kujie
    huhu...byk bende nk kene up nih..
    kene sort dulu...
    hehe...

    takle cuti lame2, ade yg tegur kang...
    sian dorg tertunggu2...

    ReplyDelete
  22. apa komen member ko?
    makin slim atau makin broad...
    hikkksss...
    sbb member2 aku, klu lama dah jumpe, mesti tu yg dorang komen dulu...

    ReplyDelete
  23. ku tak sempurna
    mustilah yg bukan makin selim tu...
    tak kisah laa...
    aku tak sanggup nk tahan makan semata2 nk nampak kecik je...

    dorg ni kalau tak kontrol makan, mulela bising, bdan naik la, nmpk gemok laa...

    baik aku nmpk sederhana je...
    kene jage jugak...jenuh laa...

    ReplyDelete
  24. cikgu coti, sekolah coti, murid coti tak kan blog pun kena coti gak...

    ReplyDelete
  25. fiezabaiduri
    assobaru minal iman...
    hehe

    kuIna Jentayutiara
    huhu...tgh struggle nk buat entry nih...
    huhu

    ReplyDelete
  26. aii..cikgu. dtg tmpt kite tak habaq pun.. hikhik! kalo tak leh bawa jenjalan.. haha! mcm la nur tau sgt tmpt2 sini..

    ReplyDelete
  27. NuR
    aku tatau hang org utara...
    kalau tak bulih habaq aku nk mai...
    haha...

    lagipun, perjalanan ni tk well-planned...main redah je...

    ReplyDelete
  28. hikhik! sy mmg org utara kedah + penang. cuma dulu bersekolah dan beruniversiti di selangor. :D

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png