Pak cik Suko, Pak cik Suko!

Dengar sini orang2 kampung!
Terima kasih kerana mengunjungi Blog ChekguBH ini. Dari dulu sampai la sekarang, dari Dairi Seorang Bakal Guru sehinggalah evolusi sehinggalah I Wannabe Superb Guru BaniHassim dan yang terkini Bukan Melukut Di Tepi Gantang.
Terima kasih yang tak terhingga dari aku.
Terima kasih banyak2!


Demi meraikan mereka yang setia kunjung balas ke belog hijau aku aku akan mengadakan satu contest. Dan ade hadiah menanti anda. HADIAH nya adalah mengikut kemampuan aku jer, takler banyak, tapi ade la sikit rezeki...
Nak tak??
Nak tak???

Naakkkkkk.....!

Tajuk : Mencari si 50K...

Jadi, jikalau ada di antara anda yang menjadi pengunjung ke-50000 (samo seperti di atas ini), silalah capture nombor tersebut dan sudi-sudikanlah meng-email kepada beta di address ini;
banihassim@gmail.com

Pemenang akan diumumkan kemudian, dan para hakim yang arif lagi bijaksana akan mengadili berdasarkan paling hampir atau tepat2 50K tu...okeh??
Paham kut...

Jadi, ape tunggu lagi, sertailah sekarang.....
Watch out the number ye...
*Ojo klalen yo...!


Satu lagi, aku gembira sebab hari ni mase aku jenguk2 nuffnang tu, saje la nak tengok traffic camne, dan buat kali pertamanya, visit number aku for the week melangkaui 1K...

Seronok la jugak, sebab ini kali pertama melepasi nombor tu..

Sebab aku bukan blog tersohor macam KakJie, KNizam, en_me itteww ataupun Mr PenyuBiru mahupun Cik Yonna dan yang lain2 yang mempunyai traffic yang cukup mantop.

Bile traffic dah mantop, income nuffnang haruslah cukup kencang dan meletop2 kan?? Aku ni idak la gitu...bese2....
Nak income lebih, kene buat tuisyen ke, menjahit ke, dapat laa...haha

Aku cume blog guru picisan yang sangat2 ambitious yang baru belajar bertatih untuk mendaki satu gunung yang cukup curam cerunnya. Dengan income nuffnang aku ni, nak beli henfon paling murah dan cikai pon belum tentu cukup, kan???


Ok lah, saje nak menyohor pasal contest ni. Dan harap rakyat jelata sekalian maklum la ye.

Teruskan mengunjung belog aku ni, dan komenlah sesuatu yang bernas, kritis ataupun berkecindan untuk aku. Nescaya aku akan kunjung balas dan mengomel di laman rumah korang pulak ye.

Terima kasih sekali lagi.
Memang aku sayang korang semua...

Amik lah big hug aku nih...yang dikitar semula...
huhu...


A big hug, from the bottom of my heart
source: flickr.com



*Ojo klalen (bahasa jawa) = jangan lupa.

ps: kepada kengkawan yang baru, aku baru add link korang dalam link-list aku. Boleh dilihat melalui link ini. Kalau mahu aku link-kan dan tak ade dalam link-list tu, buzz je aku kat sini, bagi komen or email aku personally. Aku sedia ber-link dengan korang...
Okeh???



39 Superb Comments!:

  1. wah! tahniah. ko mmg blogger tegar. hehe

    ReplyDelete
  2. bravo..!! congratz cikgu BH..
    contest ape tu..
    nak join gakkk :x

    ReplyDelete
  3. cikgu jawe
    strategi nih...huhu

    NuR
    kat atas ni ade detailnye...
    senang je...

    ReplyDelete
  4. tahniah...ape2pun tahniah..tahniah skali lagi..tahniah 2 kali..tahniah 3 kali

    ReplyDelete
  5. Muslimahsolehah
    huhu, pening pale, byk sgt tahniah...

    ReplyDelete
  6. orak klalen = tidak lupa..


    hahaha, boto tak tuh cegu? kih3..kok salah den mintak maaplah yoh!

    hehehe....

    ReplyDelete
  7. hehe..ko buat aku malu la.
    blog aku masih tak layak tuk dikategorikan blog mantop. blog aku biasa² jer..sekadar memeriahkan dunia blog.

    tahniah tuk cikgu yg berjaya mencapai 1K pengunjung ke blog cikgu.hebat tu!

    ReplyDelete
  8. Tajuk entri - Pakcik Suko, Pakcik Suko. Bila dah menang - Pakcik Kayo, Pakcik Kayo !

    ReplyDelete
  9. owh ini kah 'mini concert' berkenaan? :))
    jauh lagi la plak

    ReplyDelete
  10. owwwwwh en chekgu....skali lg aku terima hug ang seadanya..hihi :X ...chekgu apa hadiah contest ni???kan bagus kalau hadiah dia rm 50k gak ;;) ...tobat aku bukak/refresh blog ni setiap minit...hahah

    **dah berapa lama ek ang ngeblog???

    ReplyDelete
  11. su
    BETOL, BETOL, BETOL...
    pandeynye....

    Mr PenyuBiru
    malu lak nk ngaku...
    aku iktiraf ko nih...

    Abang Long
    huhu...
    kayo ko??

    mademoiselle azieshakespeare
    mini concert??
    haah, aku buat konsert nih..haha
    kene setia dan alert laa...

    ~attahrel~
    aku bru je 2 tahun bro...
    mule2 mmg ciput je visitor...huhu

    ReplyDelete
  12. erk....sejak akhir² ni ada pic peluk² je cekgu?

    muahahahahaha..speku...speku!

    hebat apebende....ade dua tiga sen je dlm nuffnang tu.

    sebenarnya kak jie pn tgh draft entti contest gak..komen ke 15k

    ReplyDelete
  13. Kujie
    nak buat contest gak ek kak??
    huhu...

    entry peluk main2 je laa...
    nak btol2 takleh pulak...
    haram, kalau bukan muhrim...huhu

    ReplyDelete
  14. aku akan pastikan aku yang dapat hadiah tu...

    hehehehehehe :P

    ReplyDelete
  15. Hahahaha..erm baru2 ni aku letak nuffnang kat blog aku before this malas skit sbb blog melayu tu tak rajin update. ;;)

    ReplyDelete
  16. tahniah chekgu.. semoga RM nuffnang chekgu berlipat ganda lah hendaknya.. akak ni tak berapa nak tegar.. visit blog orang pun malas.. hehehh...

    tapi akak cuba jugak nak masuk contest tu.. hehee..

    ReplyDelete
  17. 2 tahun dah nak 50K visitor kira hebatlah tu. Saya sampai pencen blogging pun mungkin tak sampai mcm tu.
    Blogging suka2 cari kawan maya aje.

    ReplyDelete
  18. wah, kat sini pon ade hadiah..
    siapalah yang bertuah tu agaknya.hehe..

    ReplyDelete
  19. ku tak sempurna
    waaa, semangat..!

    catzer
    ade byk blog ke??

    Neeza Shahril
    cube jgn tak cube kak...

    Yunus Badawi
    eh, ni kire slow la YB..
    saye pun tak harap sgt nih...
    cume saje2 gak... :)
    sekadar berkongsi...

    fiezabaiduri
    siapa cepat dier dapat... :)

    ReplyDelete
  20. Bab hadiah tu aku semangat..

    Tapi aku tak faham pape pasal nuffnang..

    Em,papepun tahniah kerna blog anda popular..

    Arap2 blog aku pun leh popular camni,nak smpai traffic jem terus!hehe..
    Tapi,sape la diri ini..:((

    ReplyDelete
  21. Wow....1k seminggu? Dahsyat...dahsyat! CikguBH memang superb. Kak Long nak dapat 1k setahun pun lum tentu ek? Tahniah Cikgu!

    ReplyDelete
  22. Faris Ibrahim
    huhu...aku ni nothing laa...
    aku cume takmo melukut di tepi gantang je...
    hehe

    Kak Long
    erm, ni pun sekali sekale je kak...

    ReplyDelete
  23. Alaaaa....tak sempatlah nak jawab soalan ko...



    Tengah sebok baca buku Ujian PTK next week...ha..ha..

    ReplyDelete
  24. haritz
    1k tu visitors je...
    duitnye ciput je...

    xiiinam
    good luck ptk kak!

    ReplyDelete
  25. 046255 ada lagi 3745 hits.. ko bilang 1000 hits seminggu.. jd kena tunggu 3++ minggu nih.. uhuhu

    ReplyDelete
  26. en_me
    nak cepat, selalu2 la dtg mai...
    ataupun reload page byk2 kali smpai sengal en me..
    hehe....

    ReplyDelete
  27. nak adiah x yah contest leh tak? Kira aci la..

    ReplyDelete
  28. laa.... ade contest!! pastikan aku balik dari cuti dulu la.. hehehehe...

    ReplyDelete
  29. Jard The Great
    lame lagi contest ni...
    dun wori...

    ReplyDelete
  30. hohoho

    hadiah wang besar ke cikgu

    mne tau cikin yg dpt ke 50K tu

    :x

    ReplyDelete
  31. ✖cikin✖
    huhu...takde la wang bsr sgt...
    ape yg termampu je....
    tp ade la...

    ReplyDelete
  32. hehe tahniah
    ko mmg gila glamer.
    eh silap ko mmg glamer. hehe

    ReplyDelete
  33. hehe..
    blog aku tersohor? takde maknenye :p
    ecehh hahaha..

    aku try nk jd pemenang la haha.

    whatever it is,blog ko ttp best utk aku ;)

    ReplyDelete
  34. KNizam
    ye la tu... :P

    yOnnA
    ok ke??
    ok la kut...

    ReplyDelete
  35. Menarik gak contest ni, lagi 5K trafik wow hehe, hadiahnya apa beb, iphone 3G ker haha

    ReplyDelete
  36. Rjuna
    haha..aku sendiri pun pakai henfon cikai je...
    huhu

    ReplyDelete
  37. Salam,

    sila periksa emel anda. jgn lupa lihat attachment tu.hehe

    :D

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png