Wajah-wajah Duka Mereka







BOIKOT!
Jangan tak BOIKOT!


Posted by Picasa

17 Superb Comments!:

  1. yup..u are rite bro!!

    aku dah tak minum nescafe,aku ganti dgn kopi O sin sing produk melaka

    aku tak makan KFC, aku ganti dgn ayamas goreng

    aku dah tak hisap marlboro,aku terus quit smoking

    semoga berterusan hendaknya.
    walaupun kecil,itulah sumbangan aku terhadap bro n sis di palestin

    jahanam israel...

    bro..try tgk youtube kat blog aku...rally beruk2 di new york...

    ReplyDelete
  2. aku tak minum starbucks dah
    aku ganti minum kopi jantan

    :$

    ReplyDelete
  3. ramai kanak2 jd mangsa...xsanggup tengok...sedih betul!

    ReplyDelete
  4. Ummu Solehah Muhammad
    kesedihan mereka, kesdihan kite juga...

    benludin
    waaa..byknye alternatif...
    haha...

    penyapubaru
    aiyyoh, kopi jantan?

    su
    kite tlg ape yg termampu je...

    ReplyDelete
  5. "Nuha dah tak merengek nak MacD lagi....sebab duit yang dibayar buat beli prospereti tu nanti depa buat beli bom...." Kata Nuha.

    "Pakcik BH jangan Pi McD lagi tau!"tambah Nuha.

    ReplyDelete
  6. xiiinam
    ye la nak Nuha...pakcik pon mmg dah banned mekDi ni dah, walaupun kdg2 telan air liur nk merasa ciken porsperitynye itu...

    mak Nuha pun same ye...haha...

    ReplyDelete
  7. Gambar2 sebegini memang tak beberapa nak lihat. sedih dan menyayat hati.Yang ambo tertunggu2 nak lihat ialah gambar2 kehancuran Israel tu.....

    ReplyDelete
  8. doakan smoga segalnya akn berakhir secepat mgkin. aminn

    ReplyDelete
  9. TokNabe
    same la kite...jahanam Israel..
    Ganyang Israel!

    fazemy
    Amiin...Allah tu kalau nk bgi bala kat Israel ni senang je...
    tunggu je laa....

    ReplyDelete
  10. Barack Obama dah naik...so apa pandangan....

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png