Zaman dan berubah, teknologi pun dah maju...

Haha...
Zaman dan berubah, teknologi pun dah maju...

ingat lagi iklan tu?? Iklan yang tak menjengkelkan...ok la tu...
Ape kaitan dengan entri aku kali ni?
Tak ade apa lagi untuk kali ni, cume nak berkongsi. Berkongsi rasa dan cita. Haha, poyo!

Tak de laa..
Maafkan aku kalau aku terpakse membuat korang tertelan air liur ataupun kecur melihat gambar ini...


Itu aje..Maafkan aku sebab tak dapat nak bagi semua orang, nak2 korang yang berada di alam maya fana ini..Hukhuk...



Sempena dengan tahun baru ni, aku cume nak berkongsi calendar atau takwim cuti dalam satu tahun dengan korang. Cuti umum kite laaa..
Bulihla plan nak bercuti ke ape...ye??
Kalau nak, klik link bawah imej ni...



Dan satu game yang best utk dilayan...
Skor sebanyak yang bulih untuk menunjukkan rase kebencian kite terhadap mereka yang bermusuh dengan Islam dan umatnya.
Kite bermusuh dengan BUSH kerana membawa kemusnahan kepada Iraq.
Photobucket

Dan juga "Heroin/Hero" Kontroversi yang menggunakan nama ADIBAH AHMAD...
Sungguh tak gune...Sian kat empunye nama yang dipergunakan namanya...Beliau tak bersalah

Tau pulak takut lepas isunye digembar-gemburkan dalam media.
Habis semua blog yang direkayasa dipadamkan...

Dan beliau pernah menyerang secara peribadi seorang blogger tentang isu dan status agamanya..

Takut kene "CULIK" dan disoal-siasat ke?? Isu macam ni jangan dibuat main, nak2 ko bermian dengan isu sensitif cemni. Dan satu peribahasa yang digubal yang membawa maksud jangan berani bermain api kalau takut terbakar diri sendiri.


Kalau takut ditimpa tanah, jangan berumah dilereng bukit...

Jahanam!

Doa aku: Semoga Allah masih memelihara umat Islam di Malaysia ini, dan kekalkan keamanan yang kita kecapi hari ini.

*end


21 Superb Comments!:

  1. Kalender tu akak print ya!!

    2 hb ni akak nak masak pulut kuning juga!

    ReplyDelete
  2. sempat juga FLAG blog adibah ahmad tu seblm hilang...ini kes kedua dlm bln ni...kes pertama Surind.

    ReplyDelete
  3. xiiinam751
    apsal?? nk bayar niat kak???

    juelee
    mmg sedap pon...

    Kujie
    ooo..ye ke kak???
    Surind tu pon kes yg same cemni laa??

    ReplyDelete
  4. cekgu...
    xreti2 na anto umh aku ke?
    hmpeh sgguh ko nih..
    cian aku tao..haahhaa

    ReplyDelete
  5. Bh,
    beshnye nampak pulut itu! lama aku x mkn pulut. cpat laa engko kawin nanti buat pulut kasik aku makan. gagagag

    ReplyDelete
  6. cCHaaKk-eEE
    nnti aku bli kat kodai bagi kat ko ye...
    stok terhad yg smlm tu...tu la pasal..hehe..

    :: Cikgu Wiween ::
    mmg besh pon...saje nk bagi ko kempunan..haha..
    insyaAllah...aku jemput lak nnti..jgn tak dtg lak.. :P

    ReplyDelete
  7. sape adibah ahmad ni? pesal aku tak tau pape...

    ReplyDelete
  8. hayad
    lor...
    hang tatau ke??? takkan xdgr berita..isk...
    cikgu kan kene peka dgn hal2 gini...

    tanye cik google... :P

    ReplyDelete
  9. Lain kali kalau masak pulut kuning, siarkan dulu dalam blog ... hahahaha

    ReplyDelete
  10. salam...wahh sedapnya pulut kuning..celebrate hari jadi ker bro? apa pun selamat maal hijrah

    ReplyDelete
  11. Hehe.. tak nampak apa2 gambar kat atas tu? pulut kuning ke? hehe.. dah habis kot?. Pulut kuning juga dibuat ketika budak2 nak pi 'bersunat' zaman2 dulu :D

    ReplyDelete
  12. haiii...teliur tengok pulut kuning tu...melukut tepi gamba je la

    ReplyDelete
  13. Abang Long
    blom smpt publish kat sini, dah abis bang long..huhu

    arsaili
    bayar niat bro..mak saye...

    TokNabe
    siannye...hehe, mmg dah habis...

    ONE ZABA
    huhu...nk wat camne...cgu kan jauh di atas gunung...

    ReplyDelete
  14. uuuwwwwaaa!!!!! memang zalim... zalim sungguhhh laaa!!!
    tak kira, kalau akak pergi rumah chekgu, chekgu kena bagiiii... :D

    ReplyDelete
  15. Neeza Shahril
    dtg la...
    tak sape nk marah...hahah...

    ReplyDelete
  16. lama la plak aku tak makan pulut kuning neh. hehe :)

    ReplyDelete
  17. nie buat akak berdendam nie...
    siap tayang.. buat wayang..

    ReplyDelete
  18. KNizam
    ini bermusim je ni..
    kalau carik kat kedai2 makan ade rasenye...
    ko kn suke JJCM...

    kuIna Jentayutiara
    haha...dah takde kak...takleh buat ape...

    ReplyDelete
  19. baru nak mintak cket!dah abis yer...ihiks

    ReplyDelete
  20. tolong explain kat aku pasal adibah ahmad ni?
    famous nyaaa dia dalam byk2 blog??

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png