Nuffnang ade problem ke??



Aku tak pasti korang alami bende yang same atau tak? Korang ade problem tak nak loading page?? Hari ni, start lepas sembahyang Jumaat tadi, sampai la ni, aku takleh nak loading page..


Jenuh tunggu....Tunggu punye tunggu, last2 aku disable temporarily ads dari nuffnang ni..
Skang ni baru bulih..

:mNgumpat:
Aku try gak loading page beberapa kengkawan yang lain yang ade nuffnang ads kat leaderboard dorg cam Kakjie, KNizam...pun same...Yang lain aku tak sure..
Korang alami bende yang same ngan aku tak?? Korang ade problem tak nak masuk blog aku dalam hari ni, lepas tengahari tadi??

Masalah aku ke Nuffnang??
Herrm...
:mPening:

15 Superb Comments!:

  1. cikin sme jgk
    tgh ari td xley
    xtaw la kot page cikin yg shewel :[
    hehehe

    ReplyDelete
  2. Errrrr....Nanang dah kena chikungunya
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    LARIIIIIIIIIIIKKK!!!!

    ReplyDelete
  3. ✖cikin✖
    tu arr...
    prob dari sane kut..
    tp tak sure laaa...
    skg dah ok...

    senapang
    entah..pagi ni baru ok..smlm mmg satu hari tingtong...

    xiiinam751
    nanang ke nuffnang??
    ke anang?? anang laki KS...
    haha..

    ReplyDelete
  4. sebab tu aku suke letak banner nuffnang belah2 bawah.. idak laa mengganggu masa nak loading..

    ReplyDelete
  5. iEn
    tp skg dah oke dah..
    smlm mmg tingtong abis...

    ReplyDelete
  6. ntah..aku arinie baru masok tgk blog orang..
    hiks..pe kabo cikguBH?

    ReplyDelete
  7. baik je...
    lame tk nmpk ko..
    aku pon dh jrg masuk blog ko...hahah

    ReplyDelete
  8. wireless internet kt rumah kak jie dari semlm pun gini...huwaaa..entahlah
    yg iklan nuffnang kat header tu mmg tak moh letak tapi ade pula iklan /kempen..issshhh

    ReplyDelete
  9. Kujie
    skg dah okeh kak...takpe, biar je..
    smlm je yg tingtong!

    ReplyDelete
  10. tak perasan pulak sebab semalam akak kebusyan sikit..
    ari ni pun sama
    esok pun sama agaknya..

    uuwwaaaa!!!!

    ReplyDelete
  11. Neeza Shahril
    sabar kak, things will get easier once u get used wif it...
    cheers.... :)

    ReplyDelete
  12. samer la...
    so akibatnyer jadi la malas nak bukak blog, maen neopet lagi best!
    hahah dah addicted dah aku nie...

    ReplyDelete
  13. juelee
    ko kene buat terapi...terapi utk memulihkan ketagihan neopets...haha

    seri_singgahsana
    tu laa...tatau..tp skg dah okeh dah...

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png