Kelucahan Friendster...

Hai semua.
Entri aku sebelum ni dah mengarut, ini kurang kut mengarutnye...

Sekadar membangkitkan isu kelucahan yang semakin tersebar di Friendster.
Entah ape2 entah.....
Mungkin korang pernah kena kut....
Check this out!
AN email sent by one of my click...

This is one of the example..Agak lucah la...Dan quite malicious...So, aku abaikan je laa....


ni bentuk comment yg akan sampai dalam testi box anda..

Kepada kawan2 ku yg dihormati...

Virus ini akan menghantar gambar-gambar lucah melalui "comment" kepada kita...
Sekiaranya berlaku, seterusnya ia akan membuatkan kite ter "SIGN OUT" dengan sendirinya tanpa kita tekan LOG OUT...

Lepas kita "SIGN IN" balik, virus ini akan mula beroperasi dan ia akan menghantar gambar2 lucah itu kepada friend list kita di friendster ni melalui comment dengan menggunakan name kita...secara langsung, ia dapat memburukkan name baik kita sendiri....

Pada kawan2 sekali, sekiranya anda menerima gambar yg bukan-bukan (lucah) daripada ID saya atau sesapa, ianya adalah disebabkan oleh virus tersebut...
HARAP MAKLUM....


Korang pernah kena ke???
Erm..aku pown skg dah tak aktif nak berfriendster dah...
Benda tuh sekadar bulih dijadikan faktor pengabaian je laa...
Friendster mmg anak terbiar aku skang...

Ade aku kesah???


19 Superb Comments!:

  1. en_me
    baru dpt bende Allah nih...

    snm
    dah ade facebook, carik nama aku: Nor Hazren Hassim...
    musti jumpe...
    tp dorg citer gak, facebook got the same prob...

    ReplyDelete
  2. tak pernah ada akaun fs, facebook atau myspace
    itu semua utk glitter2...budak2
    kadang2 singgah tgok...seram pun ada

    ReplyDelete
  3. Kujie
    klik link tu utk glitter2???
    po bondo yg seram>>>

    ReplyDelete
  4. eerrrkkkkk akak tadak Friendster @ facebook...
    selamat....

    ReplyDelete
  5. kuIna Jentayutiara
    tak yh layan pon bende2 nih, lame2 kang boring la ....

    ReplyDelete
  6. Aku dapat gak ituhari, biasala dasar lelaki mesti tekan punya, pastu masuk aik website lain terus kuar

    Skang ramai layan facebook aku rasa

    ReplyDelete
  7. oRanGeLiLY
    aku rase skg ni cam dah kene attack je...
    aku tak klik pon, igt betul2 komen...
    siut je...

    Rjuna
    aku xklik pon, sbb dulu pon pnh jadik gak gini...
    aku rase faacebook pon skg mengalami bende yg same...

    ReplyDelete
  8. akak dapat ni2 3 hari lepas tapi baru hari ni bukak frenster.. akak tak bukak pun sebab nampak sangat tak senonoh..

    akak pun dah malas nak update frenster..

    ReplyDelete
  9. aah, aku pun dpt dr kwn2 aku. tp aku tau bkn depa yg antaq. takut lak aku kot kt fs diorang dpt msg gini dr aku. padahal bkn aku anto. ada gak membe2 fs yg x tau psl virus ni.

    ReplyDelete
  10. hayad
    just be careful..ignore this type of msg...

    ReplyDelete
  11. aku dapat gak komen ni tapi aku tak paham...
    huhuhuh

    ReplyDelete
  12. cikin pun de dpt komen cmtu semalam bro
    huh cm sial
    geram btul

    ReplyDelete
  13. ✖cikin✖
    abai je kin, kite berfacebook skg!

    ReplyDelete
  14. fs gila
    meluat aku.
    hari tu maintenance sampai 2-3 hari

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png