Di-tagg-in Si Blue Turtle

Orang memberi kite menerima, orang mengetag kite menjawab...
Maceh Si Blue Turtle ye??

1. Do you think you're hot?
Hot? Hot yang pedas ke panas?? Ke yang meletop2 tu?? Aku kesemuanya sekali, yakin! :puteh_7:

2. Upload your fave picture of you

3. Why do you like that picture?
Aku biarkan korang yang menatap gambar ini menelah, menilik, menaakul dan menghakiminya.
FYI, gambar ini adalah 4 tahun yang lalu, di mana Datuk ini belum menjadi milik Datuk Misai itu..Huhu...
Yang pasti dulu lebih selim siket dari sekarang...hahaha...

4. When was the last time you ate pizza.
3 weeks ago kut, makan kat Tesco Shah Alam ngan Mak aku. Sebab aku dah terlalu mengidam nak makan piza. Makan piza stuff crust, tapi tak sedap...Hampes...Tapi xpe, puas hati aku dapat lampiaskan nafsu makan pizza aku...Haha...

5. The last song you listen to?
Lagu ngan videoklip panas by Suci Sarahani...Gile sundal punye singer... Kenal dengan Suci Sarahani?? Kalau nak tengok VKlip ni, kena punyai iman yang kuat dan kental...esp hok jate ni lor...oke??

6. What are you doing right now besides this?
Jeling2 kat TV Pensonic aku... Dah petang2 Ahad ni, ape je citer yang besh..

7. What name you prefer besides yours?
BaniHassim la of course. Coz my real name is Hazren aka Sir Hazren in my own skool.

8. People to tag:
Sape ek?? Rase cam nak bagi beberapa kawan2 yang baru, dan yang lame...
1. Cik snm
2. Si Picis Ecah

3. Cik Jue

4. Cik Orangelily

5. En. Abang Long

6. Cikgu One Zaaba

7. Cikgu ckLah

8. Kak NeezaShahril

9. Who is number one?
Dier yang baru aku kenal, dan baru lepas main paintball dan berharap agar dapat menguruskan badan kalau hari2 main paintball.
Beliay juge berpesan agar jangan order McFlurry Orange, sebab tekaknya menyatakan orange tersebut berasa pahit.
Maknenya ia bersifat alkali..Hoho

10. Number three is having relationship with?
Dengan Encit Lee nye laaa...kut... Selalu dating bersama, tengok wayang 3D bersama dengan harga 13 hingget (kut!)...

11. Say something about number five?
Encik yang suke membaca novel. Baru je kenal hari ni, linknye pun belum aku add..
kejap lagi laa...oke??

12. How about number four?
Seorang wanita yang baru lepas menggedik bersama teman baiknya tanpa pengetahuan rakan Achehnya. Kalau rakan Achehnye tahu, habisla dier...hahaha... Takpe, aku simpan rahsie tu...

13. Who is number two?
Blogger yang mempunyai anak yang mempunyai sepasang mata yang buntang dan buuuullaaat sekali. Beliau pernah ke tempat kerjanya dengan menaiki lori sebab air bah melimpahi ke jalan raya...

Sekian untuk sekarang nih. Selamat mencuba Double Prosperity Burger.
Hoyyeh2....

ps: Korang yang ditagg tu jangan kuler2 arek njawab yoo..
Aku pules kuping-nge kang...hehe...

24 Superb Comments!:

  1. Minum petang, berkuih bahulu,
    Akak utang, tag kau ni dulu.....he..he...




    Dah keliling pinggang credit akak ni...tak sempat lah wei...apa2 pun terima kasihh ingat akak..ni pun sambil ngajor budak ngaji

    ReplyDelete
  2. waa...sambil ajar ngaji sempat balas ngan pantun, hebat...
    saje je bg byk utang kat akak...
    haha...

    ReplyDelete
  3. chekgu.. akak dah jawab la tag ni... di beberapa entry yang lepas.. mesti chekgu tak perasan..

    jadik, tak payah lah jawab kan.. hehehhh..

    lepassss... fooh!!

    ReplyDelete
  4. waahh..rasanya ni tag yang sama dari senapang :@ adusss...insyaAllah saya cuba jwb :)

    ReplyDelete
  5. Neeza Shahril
    ye ke nih...
    alorr...sye outdated la ni ek???
    uiks...

    snm
    lor...sorila...xmo jwb pon xpe...saje je nk pulling ur leg...hehe...

    ReplyDelete
  6. waaahhh sungguh jambu abg baju biru mude itu. aghagagag :P

    ReplyDelete
  7. uyoh.. syoknyee bergambaQ ngan artiss uhuhu!

    p/s: menaakul tu apa maksud hah? aku dah lupaa wakakakaka!

    ReplyDelete
  8. seb baik aku tak kena tag! hahaha..

    thanks jwb tag yer.

    kalu ko ade misai lebat masa tu, tentu ko masih ada peluang.hehe..

    yeah! aku dah makan Prosperity Burger, tapi single punyer.

    ReplyDelete
  9. waa...rajin plak jawab tag en penyublue itu..

    ReplyDelete
  10. ammvoiii cekgu ittewwww.. yg datuk tewww me pahamlarrr, tapi yg baju putih bertudung tewww saperlarrr fulaksss.. uhuhu

    ReplyDelete
  11. vc suci tu mcm pompuan sial!!!!
    tp aku tgk gak sampai abeh! hahhaha!!!

    aku jumpa dia mmg aku kerat2 dia.
    yang laki semua pon nganga la tgk!!
    bila nk pegang bdn dia,tak bg lak..
    mmg pompuan murahan!

    ReplyDelete
  12. uk uk itu gambar yg bestnyer ngan cik kak siti.. huhuhuhuhutangggg dulu yerr.. :))

    ReplyDelete
  13. iEn
    menaakul = asal dr perkataan taakul.
    Pernah dgr penaakulan mantik??
    kalau pernah, mksudnya lebey kureng same..
    maknenye ialah, menafsir la...

    Mr PenyuBiru
    aku ni sapela nk dicompare ngn tok misai tu...
    aku nk pi try, harini gak..insyaAllah...

    Jard The Great
    ade gak yg aku termiss nk jwb jard...hehe
    tp lupe yg mane, sbb dah lame...

    en_me
    kawan bese je.. :P

    yOnnA
    hahaha...ngamok nmpk??
    mmg btol..mmg betina gaghik btoi...
    sun*al gile...

    ReplyDelete
  14. Ecah
    pembetolan ecah..bukan cik kak ct, tok ct...haahaha...
    jgn tak byr dah la ye..

    ReplyDelete
  15. huhuhu..
    1..... x tersenarai, seb bek klu x ada siaran ulangn.
    2..... dangdut tu menyemk perasaan aje... perosak seni
    3..... selim dr belkang patut la datuk tu tk nmpak... hehehe
    4..... gud monen sir
    5..... abis!

    ReplyDelete
  16. kuIna Jentayutiara
    huhu, pikir 2-3 kali nk bg sape tagg ni, takut dah pnh kene..
    kejam pulak kalau kene 2 kali kan??
    haha, selim dri belakang??

    saye nk duk sblh datuk ni, tp bonzer dier xbg..
    hampes...bukan nk buat ape2 pown...

    ReplyDelete
  17. Uwaaa.. x aci.. tag dr aku ko xjwab pun... :(

    ReplyDelete
  18. ramainya kawan perempuan cikgu..hehehehe

    ReplyDelete
  19. - just me -
    err...
    aku xleh blah la ngan tag ko tu..
    ade lagi dlm draft aku tuh..
    tak retila nk amain dgn hati dan perasaan..hoho

    Kujie
    akak, berkawan perempuan biar seribu, berkahwin ngn perempuan biar 4..ahaks!

    ReplyDelete
  20. comeyynyerr org tu...hehehee..datuk ct la...

    ReplyDelete
  21. Anonymous
    terima kaseh...bagi pihak org tu laa...haha...
    yg ngomen ni pown tomey gak ape...ehehe..

    ReplyDelete
  22. adehhhh...
    akan ku cuba untuok siapkan tugasan dari cekgu nie..
    ader due date ke?? hik hik hik

    ReplyDelete
  23. juelee
    takdonye due date...
    agama pun xde hukum suh buat tagg kan??
    terpulang laa...xdosa pon kalau tak buat.. :P

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png