Selamat Tinggal Kekasih Lama...

Selamat tinggal kekasih hijau ku....Aku terpaksa meninggalkanmu, kerana aku bukan lagi seperti dulu...
Hahaha, poyos je...

Rasenye feed blog aku dah sihat skg nih....dan sebabnya adalah template lame aku yg aku dah godek2 menunjukkan taringnya...
Jadi aku amik keputusan nak tukar lain...
Dan template yg korang tgk ni masih lagi dalam pembikinan...Nak buang itu dan ini...
Jadi jgn marah kalau ade yg kurang ye...

Cik Yonna oiii...Kite dah repair feed kite tu, jadi harapnya takdela komplen lagi lepas ni ye...

:puteh_21:

6 Superb Comments!:

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png