Piala DYTM Raja Muda Selangor


Inilah piala yang menjadi rebutan bagi sekolah2 yang berada di area PPD Petaling Perdana ini khususnya...

Piala DYTM Raja Muda Selangor, Edisi ke-21...
Berlangsung dari 16 Oktober sehingga 13 November 2008.

Terdapat 6 kumpulan kesemuanya, dan setiap kumpulan terdiri daripada 5 sekolah/pasukan.


Setakat ini, updates utk perlawanan yang telah ditempuhi oleh pasukan sekolah aku, SKS24; 2 perlawanan...
Dan kesemuanya kejayaan memihak kepada kami.
Tahniah Cikgu Rosdi aka Sedi dan anak2 Sidek didiknya....

Match Updates!

Perlawanan SKS24 vs SK Taman Sri Muda ; 2-1:pandaGeli_05:
Perlawanan SKS24 vs SK Hicom ; 5-0 :pandaGeli_14:(kemenangan besar nih...dah boleh tumbangkan lembu buat kenduri nih..heheh....

Semoga perlawanan yang akan datang ni akan membuahkan hadiah kemenangan lagi buat SKS24...
InsyaAllah...

2 pics kat bawah ni lah artwork aku yang simple2 je...
Aku jadik tukang buat cover utk buku aturcara je...
Ini je yang aku mampu buat...:puteh_16:


Biase je kut cover nih...Kalau aku terer Photoshop musti lagi meletop dan best dari ni aku bleh buat...:pandaGeli_15:
Huhu...

Utk final nanti lagila sibuk nih, dah ujung2 tahun ni mmg sebuk dengan buku rekodnye, profil pelajar laa...itulaa, inilaa....
Esok dak2 ni dah start final exam dorg...
Semoga mereka semua berjaya hendaknya....
Okeh???:puteh_20:

Selamat Berjaya...

p/s: Bday aku dah nak dekat dah nih...Dah makin matang aku ni ye....

:pandaGeli_35:

5 Superb Comments!:

  1. dah la la tu grafik yang di buat tu.. exam ? huhu.. good luck for students..

    Birthday? bila?? saya bulan depan.. hehehe

    Adry @ http://www.adrysabry.com

    ReplyDelete
  2. tahniah sebab menang..
    hehehe..
    cantet woo poster cekgu buat..
    buat la header tok blog aku satu boley???
    hehehehe...
    bila birthday cekgu?
    biaq aku wish awai2 "selamat hari tua" heheh ayat lain untuk makin matang ye..

    ReplyDelete
  3. semakin tua..... yahoooo ada org nak belanja kek...

    ReplyDelete
  4. selamat...semoga dapat jodoh cecepat...akak doakan ..amin

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png