Perlawanan Piala Sumbangsih Piala Raja Muda 2008

Edited: Gambar di atas adalah BUKAN gambar pasukan Bola Sepak SKS 24 tapi gambar pasukan senamrobik yang menjadi penghibur dan pengisi masa lapang separuh masa pertama...
Gambar berserta dengan guru pembimbing, Cikgu Na, Cikgu Rizal dan Cikgu Zuraidah (yg tengah memuncungkan muncungnye)


Nak bercerita tentang Piala DYTM Raja Muda Selangor edisi ke-21 yang dituanrumahkan oleh sekolah aku, SK Seksyen 24....


Liga ni berlangsung selama hampir sebulan, 16 Oktober - 13 November 2008 nanti...
Yang disertai oleh hampir 30++ buah sekolah...
Nantilah aku ceritakan lebih lanjut...

Cuma nak highlight perlawanan Piala Sumbangsih sempena PRM ni...
Hari tu; 16 Oktober kami berlawan dengan juara Tahun Lepas, SK Raja Muda dan kami berjaya mengatasi dengan kesudahan penalti...

3-1....
Permainan yang susah aku nak describe...Nanti laa...
Yang penting, kitorg dah menang...
Ole-ole-ole...SKS24 menang...SKS24 menang....:pandaGeli_33:


Okeh la...Nanti aku citer dengan lebih lanjut pasal PRM ni...ape keje aku, ape yang aku dah buat, kejayaan, updates etc...
Bla-bla...
Nak concentrate pada budak2 yang nak amik final exam Rabu ni pulak....

Edited:
Di manakah pasukan bola sepaknya itu?? Ade, tapi di keluaran yang aku akan terbit, dapatkan di pasaran...Hahaha...

Satu lagi, soalan cepumas:

Adakah aku jurulatihnya?? Hahaha....Akulah juruLETIHnya...
Aku ni kaki meja laa...

Hampeh...
Alahai...(pinjam trademark En Me...)

9 Superb Comments!:

  1. ole ole ole ... sks24 bole... hehehe

    bestnya... cam nak demam bola jak.. hehehe


    Adry @ http://www.adrysabry.com

    ReplyDelete
  2. Adry
    Hahah...
    nak demam ke???

    kitorg kt sini dah naik demam dah, demam keletihan, bukan demam kebolaan..
    kuIna Jentayutiara
    Huhu..
    Saye ni juruletih je kak..
    Tukang sorak je..

    Tambahan, saye ni kaki meja sket...
    tukang sorak bagi gol dah le..hahaha..

    ReplyDelete
  3. ehehe law nye topik yg awek pakai tu heheeheh.. :D

    ReplyDelete
  4. silap ayat lak.. lawanyaaa topiiiii tuuuuuuuuuuuuu... ni yg ghase semangat nak senam2 nih.....

    ReplyDelete
  5. iEn
    Huhu...tersyasyul2 yee...
    nak puji topi yg lawa punye pasyal..
    hehehe...

    ReplyDelete
  6. erk?
    ko kaki bangku ke?
    biar betul :p
    hilang maskulin ko haha..

    comel gile budak2 tu senamrobik.
    kalo ade video lagik best :) hehe..

    ReplyDelete
  7. yonna bebot =)
    Err...aku ni takle TERLALU kaki bangku..
    dulu mase sekolah menengah aku main bola..
    tp bukanla skillful pun...
    tp main bola...

    cume dah terlalu lame tak main bola...
    the last one mase aku main futsal bbrp bulan lepas...huhu....

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png