Hmm....Kelucahan MAZI!

Rindu ngan pakcik tak??:pandaGeli_34:
Tak???

Pakcik rindu dengan korang semua...
Tapi Pakcik Malu nak cakap kat sini yang pakcik rindu dengan korang semua...
Apela orang tua ni merapik...:puteh_20:

Err...
Sebenarnya, pakcik dah kene sindrom ni...
Nama syndrom tu pakcik sendiri yang temui hasil ujikaji ala-carte (ala kadar) yang dilakukan semasa belajar sains samudera dengan Nurul Syuhada Nurul Ain dulu di KUSTEM terchenta...
Hahaha...

Pakcik tumpang glemer ye Cik Nurul...Hoho...:puteh_16:


Er...Pakcik dah terkene sindrom nih...
Namenya ialah sindrom MAZI...:puteh_8:
Lucah ke???

Bukan ape laa...MAZI ni adalah...
MALAS + BIZI = MAZI...
Paham children...???!

Oklaa...
Banyak keje...:puteh_21:
Makin tua makin byk pulak keje pakcik nih...
Ingat makin tua makin senang hati dan goyang kaki...
Rupenya lain plak...

ps: Trimas kepada semuaaaaaaa orang yang pakcik sayang kerana wish utk HARI Tua pakcik...
Pakcik tau pakcik dan tuabangka skang nih...
Sebab tu laa msg korang yg wish tu pun pakcik tak reply..
Takpe naa...
Maafkan pakcik, maaf zahir batin....
:pandaGeli_21:

pss: Maafkan pakcik kerana sindrom ini cukup membungkam perasaan pakcik utk melawat dan ngomen di belog2 anda semua...
Pakcik akan carik mase...suatu jari nanti ye....


12 Superb Comments!:

  1. wehh ape kes pakcik2 ni?
    tak best laa.
    nampak mcm dah tua sgt je :p

    ko letak ko aku lagi macho haha..

    patot la xde update.
    update la byk2.
    aku suke bace blog ko sebab aku akan gelak gile2 bace ayat2 ko!haha

    ReplyDelete
  2. tak kesah la ape2 kate ganti nama diri pertama yang aku gune yonn...
    janji aku kekal muda lagik...
    hahaha...

    sampai bile2.... :)

    ReplyDelete
  3. wah
    entry mnimbulkan kontroversi

    title je
    miahahaha
    :D

    ReplyDelete
  4. Ciannye pakcik..
    sabor2..
    MAZI pun MAZI la pakcik..

    ReplyDelete
  5. salam PAKCIK...hehehe

    semput anak murid nanti bila semua dishortcutkan.. ambek ko!

    ReplyDelete
  6. Kak jie dah lama kena virus ni.......lemau mcm biskut raya lupa nak katup !!!!

    ReplyDelete
  7. hehe. sungguh saya fikir cikgu BH mahu berlucahan di sini

    ReplyDelete
  8. CikguZue
    bz la sket2...

    enchek camera
    provokatif namenye...

    mOhD^.^rAz
    huhu...

    kuIna Jentayutiara
    err...nak jugak provoke sket2...

    Kujie
    Hehhe...hati mau, kudrat yg malas...

    theconfused
    heheh...pakcik jadian je..
    pakcik mude lagi sebenarnye...

    nur'ain
    provokatif je...heheh...

    ReplyDelete
  9. Salam BH.... jgn begitu mudah menghukum pelajar. Menghukum pelajar adalah seperti menghukum diri sendiri. Barang harus diingat kita yg mendidik mereka. Gagal mereka..gagal lah kita....salam hujung minggu

    ReplyDelete
  10. Salam One...
    Bukan nak menghukum, cume bende ni sepatutnye tak berlaku sebab mereka ini bakal menjadi pemimpin (pengawas). jadi bende ni tak patut berlaku...

    lepas ni kene amik tindakan septutnya untuk tekankan lagi kepentingan mengingati lirik yg btul...

    sye stuju dgn wan, pasal mereka ni cermin kita...

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png