Gediks Raya..

Salam Hari Raya ke-5...

Since this Hari Raya we're not going anywhere for visiting...we're home and waiting for visitors je atas sebab kesihatan Mama yang masih dalam proses pemulihan lagi...

Terima kasih sekali lagi untuk mereka2 matila broken BM nih yang mendoakan kesihatan Mama aku sebelum ni...
Harapnya kesihatan Mama menjadi semakin baiklah hendaknya..

Aku dan adik bongsu aku berserta dgn Abah terpakse merajinkan diri menjadi "perempuan jadian":puteh_8: buat keje2 dapur sepanjang dekat seminggu nih laaa..Sebab satu2 orang perempuan dalam rumah aku dah tak macam dulu kesihatannya...

Kesudahannya, penat...Penat wooo...:puteh_25:Jadi orang perempuan ni bukan senang...Susah dan remeh...
Tak menang tangan nak buat itu dan ini...
Tangan ni mmg tak sempat nak keringla kalau dah jadi orang dapur nih...
Lagi2 time2 raye ni...:pandaGeli_10:

Jadi,
:pandaGeli_34:
Salutelah....
Salute kepada mereka yang bergelar WANITA....

Maksudnye utk mereka yang bergelar WANITA RAJIN KE DAPUR laa..
Wanita yang MALAS KE DAPUR lain citer...

Dan kalau sebut pasal raye, tak sahlah kalau tak berposing raye kan???
Kann...?
Layan je....


Abah kemain lagik...Mama malu2 je...
:pandaGeli_25:


Aksi Manje nak termuntah...:pandaGeli_17:


Santai anak bujang Hj Hassim dan Hjh Hamsatun


Mama jenuhla suh senyum...sakit Tuhan je la yang tahu...


3-3 masih lagik available...Yang tengah2 tu paling available...
Selonggok 2 hengget...Selonggok 2 hengget...:pandaGeli_16:


Olien aka Si Dagu..

Azam aka Azroy...


????

:pandaGeli_19:
Selamat Hari Raya Aidlifitri
Maaf Zahir dan Batin

24 Superb Comments!:

  1. uyooo.. candid rayaa.. meriaah jek tgk.. hehe!

    ReplyDelete
  2. wah.. macam atas pelamin ya gambar2 ni.. meriah sungguh bergambar raya.. mudah2an kedua ibu bapa sihat sentiasa ya...

    ReplyDelete
  3. hamboii sakan bergambor ya..selonggok 2 inggit je ke hehe

    ReplyDelete
  4. wahhhhh raya sakan neh. hehe cantik baju tuh. hehe selamat hari raya aidilfitri 1429H. maaf zahir batin.

    ReplyDelete
  5. iEn
    meriah ke cemni??
    dlm gambar nmpk je happy, hati sapela yg tau...huhu

    Kasawari
    cam atas pelamin???
    Huhu...
    kitorg ni kire cam adik pengantin la nih??
    huhu...

    ~Cinta Milo Ais
    Jual mahai org takmau beli...

    KNizam
    Baju sponsor nih...Butik Cik Tipah Lodeh...Huhu...
    Tu yg kaler same 3-3 tu... :)

    ReplyDelete
  6. Wah..
    sakan smua ek berposing..
    smua kuning plak tue..
    meriah betol:)

    ReplyDelete
  7. mama ko sakit penat ghupernyerrr.. me hingatkan sakit aperr..

    btw, sonoknyerr beraya sakan .. kannns

    ReplyDelete
  8. perfecto!!!
    hahaha

    ensem2 belaka naaa :p
    kecuali yang over exposed tu (merujuk ko la)
    hahaha..

    mate ko sepet ek ;p
    ko ikut muke ayah ko ke?
    hehee..

    hahaha..
    kau jadi pompuan jadian dah mengeluh.
    yang betoi2 pompuan ni :p

    kalau pompuan yang malas g dapur tu pun penat tau :p

    ReplyDelete
  9. wah...macam Seniman Bujang Lapok ( tapi yg ni lum lapok lagi )

    3 serangkai tu..hehehe..bahagia gitu.

    Huhu...mmg tak menang tangan, dari rumah mertua blk rumah mak sendiri..pastu rumah sendiri pula...masak2..... nak pastikan tetamu semua puas hati..
    kita pun hepiii

    ReplyDelete
  10. fuyooo.. baju di sponsor kelas gitu...
    eehhh terima kacih yer menghargai wanita
    akak pun wanita yg rajin ke dapur gak tp bukan ke dapur memasak tp me makan.

    ReplyDelete
  11. mOhD^.^rAz
    hau..hau..memang meriah kaler...
    udah baju sponser...

    en_me
    err.. mak aku sakit betul2 nih...
    Kitorg je yg sakit penat...
    Tu yg mate sume sepet je..
    Pakse je nak bergambar pagi raye...

    yonna bebot
    Aku tau aku ni unik yonna...
    takyah la nk jeles.. :P

    Hahaha...Mate aku sepet ke??
    Aku le antara mate paling BUNTANG dlm family aku, abah aku ngn mak aku 2-2 sepet...

    Maybela aku ikut muke abah aku sket2...
    Tak kisah, janji sihat...kan??

    Kalu xde org yg overexposed cm aku ni, xbest le umah aku...huhu..
    Kire aku ni penyerilaa... Uweekk..!

    Kujie
    Ini je yg tinggal kak, tahun depan tatau lagi ade peluang cemni..
    Ape pun, raye kat kpg lagi best laa...
    rindu kpg..

    kuIna Jentayutiara
    Huhu...
    Wanita memang ibarat permata dan kaca...
    kene pandai pilih...
    Baju sponsor by Abah..Huhu...

    ReplyDelete
  12. ambOi yang~
    beraye sakan 3 herO malaya neh
    hewhewhew~

    ReplyDelete
  13. huhu..

    nasib baik gak aku di lahirkan sbg lelaki..

    mmg penat beb wat keje dapur nie..

    aku kalu duk sorg2 baru la reti nak wat.. kalu ada akak or mak aku.. huhu.. x nmpk la dapur tu kt ne.. hihi

    nway, slmt hari raya!

    ReplyDelete
  14. selamat hari raya cekgu... Semoga mak cekgu sembuh ye... takpe la, kiter pompuan ni banyak pahala buat keje umah..

    ReplyDelete
  15. Comeinyer [ bukan hensem..bc dengan teliti ]pakai baju sama tiga beradik, walaupun dah besor panjang, dh boleh jadi ayah budak dah ni..hehe..

    ReplyDelete
  16. amboi... berposing sakan nampak...
    pinggan mangkuk kat dapur dah habis basuh ka cikguuu

    ReplyDelete
  17. ★cikin★
    setahun sekali...eh 2 kali...sekali lagi raye haji lak... :)
    azlieJONET
    Org pompuan je tau betapa susahnye jadik pompuan..
    bersyukurlah dgn ape yg kite dah jadi skg nih..

    juelee
    terima kasih juelee...
    semoga allah membalas kebaikan wanita dengan pahala yg byk...

    Ainsya
    kitorg tau kitorg kiut...
    xyah la puji2...malu laaa... :P
    Heheh..

    apis17
    ye ke pis?? kaler ni tgh in kot skg nih??

    ku tak sempurna
    dah setel dah, tpi letih laaa...
    org dtg umah tiap2 malam kalau ari keje ni..
    kdg2 curik tulang je...

    ReplyDelete
  18. wah...wah...wah...
    berposing sakan nampak.
    kuih raya banyak lagi ke??

    ReplyDelete
  19. CIKGU PANJI
    Huhu...
    sakan jugak laa...bile lagi kak nak posing gini...
    mase lain sume bizi hal masing2...xde keje nak posing tak tentu pasal...

    kueh mmg byk lagi kak...tatau le bile nk abis..
    xpe...raye kan sebulan... :D

    ReplyDelete
  20. Apsal ayah cikgu tu tak pakai baju melayu hijau gak... ehehehhe...

    memang peat kan buat kerja kerja dapur ni... hehehe... salute kat pompuan ni

    ReplyDelete
  21. bj melayu tu sama la ngan adik sy pny....

    br rasa letih jadi pompuan sekejap??? bayangkan kami y mmg sentiasa buat keje2 tu...

    ReplyDelete
  22. Adry
    sebab xde saiz, kalau x, dah sedondong kedondong dah...hehehe

    zonaku
    ye ke??rase cam ramai yg pakai kaler nih tahun nih...
    kat skolah aku pun ramai gak...
    tgh in kut kaler nih..heheh...

    salute org pompuan nih...

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png