DO me a favour, anyone?



aku ade problem dengan feed blog aku ni laaa...
aku try settle the prob myself, but i cant manage....Ni ade kaitan ke dengan coding HTML?? ke dengan feedburner???
Sape2 yang bijak pandai di luar sane, mungkin boleh tolong aku...??
Pleaseee...

:puteh_11:


Msg ni pun kuar mase aku try nak burn feed blog aku...




FYI, feed post blog aku ni ialah:

http://feeds.feedburner.com/banihassim

Kalau ade sape2 yang sudi bantu, aku alu2kan sesangat...
Bende ni actually tak le penting sgt, tapi it's like a nuisance...
:pandaGeli_15:Aku kan perfectionist...

Terima kasih...


6 Superb Comments!:

  1. patot la xleh letak dalam follower list

    ReplyDelete
  2. mOhD^.^rAz
    ye ke izzie??
    tu laa....
    try byk2 kalu punn xleh ke??


    kuIna
    mabuk cinte laa...
    angau nih...

    ReplyDelete
  3. Pi delete balek feed ang dlm feedburner..pastu daftar lain.

    tapi Atom RSS ang nye okey je

    ReplyDelete
  4. Dah repair dah...
    skg ni nk repair blog laks...

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png