Untitled..

I'm in 100 most popular Malaysian Blogger...(might be..)
:please: Popular ke??

Ini adalah banner mase memule masuk page tu...
Muke pakcik pon ade dalam tu...
Tapi yang mane satu??
:mHihi:Lu cariklah sendiri...!

Nak tahu korang dalam ranking ke berape??
Kalau dah join, bleh la tahu...

Cara dier rank tu aku pun kurang pasti...
Tapi currently, aku di :mGelak: tempat ke-41 ke-23 rasenya...

Sape yang rase nak join, boleh click link ini...

100 most popular Malaysian Blogger
Atau klik banner stamp kat sidebar cikgu ni ye??

Antara blogger yang cikgu familiar (yang lain mungkin cikgu tak familiar, jadi tak perasan le...) ade dalam tu, adalah cam: Adry, Yonna dan Bebot, Beruang Madu, Dr. Shah, Miss LilyLulu, Kak KuIna... dan etc...

Pasni awards laks..

Duit raye dari PuteriEzza..

Dan, bintang dari Cik CintaMiloAis...


Last but not least, dari Cendawan Intim...Cun ??
:mHihi:Maceh ye sumer....Susah2 je....

SELAMAT HARI ISNIN, SELAMAT BERKERJA KEMBALI, SELAMAT MENJALANI IBADAH PUASA...

HARI RABU KITA CUTI BALIK...yeay!
:mPanas: Panasnye hari ni di bulan puase..!

28 Superb Comments!:

  1. huu..glamer cikgu kita ni ye hehe..bila nak kirim duit raya hehe

    ReplyDelete
  2. ~Cinta Milo Ais~
    Glemer ke??? :p
    Duit raye tipu2 bleh la kalau nk bagi...
    nak?? :$
    kina
    Hi Kina, salam ramadhan...Pose ke ari ni??

    ReplyDelete
  3. wah... no 41. power2. tahniah...

    apasal name aku xde kat petak no 1 ni. haha...

    ReplyDelete
  4. en_me
    nak banding, me lebih jauh fofuler dari aku kn??
    aku ni ape la sgt..picisan je...

    sultan
    sib baik ko tak masuk sultan..
    kalau x, entah bape la rank aku dlm chart tu...
    blogger popular lain xyah masuk bende ni dah sedia populer..
    aku ni ape sgt laa... :P

    ReplyDelete
  5. Wah... kira femes la ni... aku pun tak setinggi korang... Yonna kalau tak silap Top Ten... hahaha

    ReplyDelete
  6. Adry
    erm...takler...
    itu ntah camne dier rank pun tatau...
    realitinye ramai lagi blogger hustler dan otai yang lain yg xjoin lagik...
    kalau dorg join, lagi la bwh nombor aku..

    ReplyDelete
  7. aku da buat review pasal kamera baru aku tuh. ngeh ngeh...jemput dtg n bace yeh

    wehh...yg top 100 blogger amende tah tuh..ape gune die yek

    ReplyDelete
  8. Wah...BH..tahniah2...kau memang gelemer pun...

    ReplyDelete
  9. oRanGeLiLY
    dah review ek aan...kang aku gi tgk ye..
    er..
    yang top blogger tu saje je...gatai2..
    nak join bulih je...
    senang je...

    cendawanintim
    org bagi kite amik le... :)

    juelee
    Ye ke shantek??? terimakasih kepada sifu2 yang byk tlg...BlogMenjerit, blogger buster dan tak lupe cik ien muncet...

    nordee
    gelemer ke??
    takler...ramai lagi yang superduper gelemer dr aku...
    aku nih picisan je ckgu nordee...

    iEn
    maceh...aku cume picisan...
    tak gelemer cam ko ien... :p

    ReplyDelete
  10. ape plaak.. ien xpenah promote blog kat mano2.. lain laaa cikgu banihassim nih. rajin mempromote hehe :D mesti laa dapat award baeek punyaa :D

    ReplyDelete
  11. saya rasa saya suker sangat blog anda, ala2 dah jatuh cintun gitew.. Jadik saya nak linkkan blog anda dari blog saya supaya senang saya nak baca yoooooo...

    ReplyDelete
  12. iEn
    blog kite ni mmg bukan born-to-be popular cm sestgh blog tu...

    jadi kene keje kuat sket laa...kan??

    ien ni laggggiiiii jaaaaauuuhhh fofuler dari cikguBH nih...

    follower pun 2-3 kerat je...
    {merendahkan diri sendiri..}

    ReplyDelete
  13. juelee
    bulih je juelee...
    sile-sile...
    jap gi saye add awak yee...

    xde prob punye...
    the more the meriah...hehe..
    thanks ya for visiting??

    ReplyDelete
  14. huk aloh..follower tu patut ucap time kacey laa kat blogger tu.. kalau x, sukar kita nak berbacklink uhuhu

    ReplyDelete

  15. Speaking of backlink nih ein, konsepnye camne ek??

    aku dr dulu carik, tp xpaham2 gak...

    ReplyDelete
  16. bestnya selangor cuti. tp esok aku cuti gak. aku nk ponteng keje psl aku nak g shopping kt PKNS, ehe.

    Shhhhh!!! jgn repot kat boss aku ek! :D

    ReplyDelete
  17. hayad
    oooo....
    ponteng yee???
    aku repot ngn GB yg slalu sound ko tu...

    jage laaa...
    adik repot ngn Mama GB...
    biar kak dayah kene marah...

    ReplyDelete
  18. cikgu femes! cikgu femes! hehee... dah kenal dah muka cikgu.. tuuuu.. yg buat peace tu kan ;)

    wah dapat duit raya RM100 la.. belanja akak yek! :P

    ReplyDelete
  19. Kasawari
    fofuler ke??
    kasawari lebih fofuler lagi kut...
    Huhu...

    Neeza Shahril
    Pandainye wanita saudi ni teka ye...
    nah, amik bau kueh mazola yang mak saye tgh buat ni sbg hadiah...
    hehehe...

    duit main2 bulih buat beli tiket bas ke kak?? lol...heheh

    ReplyDelete
  20. aik? ko pun ade ke dalam malaysian top blog tu :p
    huhu..
    aku tak rajin bukak sgt :p haha.
    aku pun tatau cmne rank tu dikira :D

    err?
    blogger paling cun?
    apakah?? haha

    ReplyDelete
  21. Dah tgok lama dah ramai gak blogger yg sign list..tapi tak berminat pula...dulu2....dulu2..masa awal2 berblogging suka register mcm tu..skrg ni...dah tua..kehkeh

    ReplyDelete
  22. yonna bebot
    aku dah mengatasi ko yonn...
    huhu...entah kire cmne pun tatau...
    by click in and out kut...
    entah...

    yg cun tu refer to blog kut, bukan orgnnye...

    Kujie
    Saje main2 je kak..
    nak kire, akak yg paling fofuler, xpayah ukur pakai mende2 budak2 cemni...Kan??

    blogawanita cam akak nih, dah mmg fofuler..bukan masalah usia ye??? hehe...

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png