Tenangkan Minda di bulan Ramadhan...

Prelude: Entri untuk hari ini, rasenye entry yang sweet and simple..
cam
KNizam katenye nak buat...

:mNgumpat:
Amaran : Entry ini elok dibace tatkala perut comel anda sedang berkerut2 meminta diisi di waktu makan tengahari...Jangan terpedaya...Ini semua DUGAAN....


Salam Ramadhan semua...

Macam mane, sudah 2 hari kita berpuase...
:pandaGeli_10:
O.K ke...K.O???
InsyaAllah akan masuk hari ke-3 dan seterusnya...

Tak panas, lapar atau dahaga ke??
Tenang...
Tenangkan Minda anda...
:pandaGeli_07:Nikmati...:pandaGeli_07:

Nak lebih best, klik gambar supaya lebih besar...



Dah....Sambung balik ape yang anda sedang lakukan...
Jangan curik2 makan malas2 tau...
Tuhan nampak....
:pandaGeli_28:

p/s: :pandaGeli_19: Sweet and simple ke entri kali ni....?
cam KNizam katenye nak buat...



9 Superb Comments!:

  1. adeh!! lapa la plak...
    pegi sahur jap..
    haha...

    ReplyDelete
  2. Tahun ni tengok makanan macam takde nafsu je. Ekekekke, tak tahulah ianya satu kebaikan, atau satu petanda yg tak berapa baik.

    Agaknya sebab duit dah banyak kena telan dek minyak keta, maka nafsu membeli makanan bulan Ramadhan tu automatik terkekang dengan sendirinya.

    Have a blessed ramadhan cikgu, insyaAllah.

    ReplyDelete
  3. menteil
    huhu...
    tujuan jahat entri ini mmg itu pun..
    nak bagi lebih lapar...
    hehe...

    Abah Mui'zz
    eloklaa...
    untung bleh turun sket bdan, kalau berisi laaa...
    kalau kurus, makin keding laaa...

    agak2nye abah rindukan bulan kut??heheh..

    have a blessed ramadhan to u 2 abah!

    ReplyDelete
  4. phew..seb baik baca entry and tgk pic nasik goreng ayam tuh tetengah mlm.agagagag selamat shaye! ;p

    ReplyDelete
  5. sedapnya nasik tuuuu.... sib baik dah berbuka hehehe.. :P

    ReplyDelete
  6. wehh!! gile keji perbuatan ini! hahaha..
    naseb dah bukak puasa! huuhu

    ReplyDelete
  7. :: Cikgu Wiween ::
    Neeza Shahril
    yOnnA

    hahaha.ni la namenye dugaan...huhu

    ReplyDelete
  8. Huhu...
    nasik ape pun, same je laa...
    terbukak nafsu makan aku bro...

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png