Tagged Hari Raya

Salam Aidlifitri...
Amacam persiapan raye?? Superb ke bese2 je ??
Cikgu?? Cikgu rase persiapan bese2 je, tapi banyak kerja org dapur dah jatuh atas bahu cikgu...:pandaGeli_15:

Matila kene jadik "wong wedok" kejap...
Udah mak aku tak larat, sape lagi nak buat...
Last2 kami ber3 bertungkus-lumus kat dapur...
Hasilnya bulih tahan...:pandaGeli_30:
Nanti aku post la ye???

NI ha, ade tagg yg gatai bebenor encik Senapang ni bagi kat aku...
Takpe, layan je...:pandaGeli_28:
Tak susah pown...


1. Berapa pasang baju raya Saya tahun ni dan apakah color tersebut?

Sepasang aje...Orang laki bese je laa...Baju Melayu... Kaler kuning kehijau2an... Nak tengok?? Ni haa...

2. Apakah makanan raya tradisional kegemaran Saya?

Nasik himpit dengan rendang ayam pencen...???

3. Apakah biskut raya kegemaran anda?

Almond London...semestinye...penambah berat badan paling sedap!

4. Brapa banyak duit raya anda dapat n spend untuk bagi kat bebudak?

Dah tahap bangke ni, dah tak dapat... Berape spend, honestly xde bajet lagi, sbb gaji tak kunjung tibe...Sebab baru je posting...

5. Apakah aktiviti malam raya korang?
Err...Meringankan tulang temulang menolong mak aku kat dapur...:pandaGeli_01: Boleh?? Err...Kadang2 laa...Kalau malas, dok tengok tv je....Sebab drama Rashid Sibir memang best2 kalau time2 raye nih....

itu je...
Dah le...
Dah letih gak nih...

Selamat Hari Raya Aidlifitri. Maaf Zahir dan Batin.
:pandaGeli_14:
Kalau ada yang tersilap kata, terlanjur bicara..Harap dimaafi...
Raya jemput datang umah kalau nak merasa lauk raya air tangan orang lelaki...


5 Superb Comments!:

  1. Salam raya...

    Waa... masak apa tu?? hehehe... jgn lupa post tau... hehehe

    Hari raya pun online jugak ek.. hehehe


    Adry @ http://www.adrysabry.com

    ReplyDelete
  2. Wah, cikgu ke yang masak sempena raya Aidilfitri tahun ni? Mesti sedap ni kan? Hikhik.

    ReplyDelete
  3. Orak opo la jadi wong wedok sekali sekala.. apik gak sudi nolong mak e.. orak payah dikon.. moga2 mak e lekas sembuh.

    ReplyDelete
  4. selamat hari raya
    maaf zahir dan batinn
    0 0 k

    duit raya..??

    ReplyDelete
  5. AKU BENCI AYAM PENCEN!!!

    malam raya tu berperang la mak aku ngan opah aku! opah aku nak masak ayam pencen,
    mak aku tak makan.aku ngan adik aku pun kurengg sebab liat sangat!! eieie..

    sedap ke ayam pencen tu weh?
    aku rase cm biase je.
    i mean ayam biase tu lg sedap buat rendang..

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png