Skandal Di Bulan Mulia...

Scene2 di bawah ni mase kitorg menghabiskan mase yang tersisa sebab mural haritu kene ditokoktambah lagi, pihak atasan tak puas hati...
Jadi kene tambah...
Memang menguji kesabaran btul laa bulan pose nih...


Takpe laa, sakit jugak hati kene ulang keje 2-3 kali, tapi boleh beramah-mesra yang cikgu2 praktikum ni cantikkan lagi sekolah, sambil buat skandal di bulan Puasa...Hihih...



Dan siap, berpenat lelah, takkan takmo tinggalkan taik signature "i was here" kat sini...
:mKorek:.Zul.:mKening:Ika.:mLove:Zai.:mRambut:Ren.


Ni la Ustaz Acap, selaku pengkritik tetap kat Akademi Fantasia sekolah aku...Tapi dier ni kelakar yang kritikal...
Cikgu ZE panggil dier ni Ustaz Rock...
Muke ade iras2cam Zain RuffEdge..

Orang Banjar Tanjong Karang yang dok speaking Klate jo....
Mati2 aku ingat dier ni org klate...

:mBom:Ustaz ni dah takde keje kat bilik guru, saje la turun bawah tinjau2 worksite kitorg dok komplen...Itu dan ini...
Cikgu ZE melayan je....


28 Superb Comments!:

  1. wahhh .. rajinnya cikgu cikgu ..
    bagus .. menceriakan lagi sekolah !!
    ;)

    ReplyDelete
  2. lily.lulu
    Haruslah taat pada arahan ketua...
    kite nih makan gaji je... :)

    ReplyDelete
  3. wah .. rajin rajin ... jgn skendel mendel time bulan posa... nanti kena petir .. hahaha

    ReplyDelete
  4. cerianya toilet skolah dia..

    ain wuz here! ekekeke

    ReplyDelete
  5. Adry
    tu laaa...takut gak...
    tp skg musim panas, xde hujan, xde petir kut... :p
    nur'ain
    Hehe...
    dulu2, suke sgt tinggalkan tanda cemtu...

    ReplyDelete
  6. amboi²... ini melukis mural ke cuba nak lukis hati masing² ni? hik hik hik...

    ReplyDelete
  7. Menyusur tanjung merentas sawah,
    Di remang bulan terasa sendu,
    Ziarah berkunjung pengerat ukhuwwah,
    Moga kemesraan terjalin padu.

    Salam kunjungan balas dari abah ya cikgu..mohon untuk linkkan blog yang best ni ke pondok abah..bestlah blog cikgu nii..

    Wahh..cantiknya mural tu..Kalau di Liverpool ni kat dinding2 banyak Grafitti2 cantik..Tapi yang cikgu lukis ni lagi chunnn..heehehe

    ReplyDelete
  8. t.a.t.a
    Huhu...
    itu semua tuhan je yang tahu...
    lagipun masing2 available lagik...kut! :D

    Abahnajwa
    Abah nih...segan saye,berpantun2 segala...
    huhu..

    cam rombongan meminang laks... :P
    Saye dah link kan pon abah kat blogroll tu...

    Mural tu mmg chantek..tak pyh puji, saye dah tau...Hehehe...

    ReplyDelete
  9. waaah! pink sungguh! well done! hehe :D

    ReplyDelete
  10. kalau rajin, adjustkan bahagian ni:

    #comments-block .comment-author {display:block; width:86px;
    height:50px; border:2px double #FDAED7;


    yang height: 50px tu.. bagi panjangkan lagi ketinggiannye.. yg lelain tu cuma tukar kaler saje :D

    ReplyDelete
  11. ewah2.. keje 1 hari blh siap. saja je ko buat lambat2 eh.. mentang2 le dgn si bunga2.. hehe

    ReplyDelete
  12. rajin2nya menconteng dinding.. ermmm pasni cikgu2 leh cat ar rumah saya ek.. he he

    ReplyDelete
  13. iEn
    Dier cam gile sketla ien..
    takpe laa...
    dah install dah pown...
    nk relaks jap pasnih...
    pastu buke...

    lapornye...

    cikgu jawe
    Huhu...bile lagi nk dpt can cenggini lagik...
    bile ade kite eksploitasi sehabisnya laaa..

    Kasawari
    er...boleh...
    nk gambar bunge2 nih ke?? :P

    ReplyDelete
  14. cikgu, bila akak baca entry ni kan.. akak teringat semalam akak mimpi baca blog cikgu.. cikgu tulis kat blog yang cikgu nak bertunang 16 sept ni.. ni betul ni.. maksud akak, akak memang betul mimpi..

    hehee.. heran gak.. camanalah blog cikgu boleh masuk dalam mimpi akak kan.. hehehe...

    ReplyDelete
  15. tang manonyor xok lagi? aku tengok cun jek nie.. :D

    ReplyDelete
  16. wei! ensem jugak ustaz sek ko ek? kekekeke

    ReplyDelete
  17. Cikgu Bani Hassiim.. Alert!!

    ien dah update skit tutorialnya

    ada satu lagi code yang ien terlupa nak letak (patut lah tunggang langgang sebelum nie hehe)

    ReplyDelete
  18. Neeza Shahril
    akak ni, sampai termimpi2...
    16 sept nih??
    cepat nye?? dlm bulan pose??
    tpi ngn sape?? :D

    hehe...
    caon pun takdak lagi nih..

    haa..tulaa..akak dah lame xsinggah blog saye, tu la pasal... :p
    iEn
    Err...kejap ok, kejap tak ok...
    ok je laa...

    hayad
    err...boleh tahanla ustaz tu..
    kalau ko xkisah jadik nombor 2, bleh la try..
    huhu :P

    ReplyDelete
  19. uhuh aku betui2 xpasan laa.. camne bleh terlepas pandang plak heheheh!!!

    ReplyDelete
  20. iEn
    Biasela ien...
    manusia tu kan maknenye org yang lupe..
    jadi manusia tak sempurna...

    xpe, aku ampunkan, len kali jgn buat lagi tau...hehe...

    ReplyDelete
  21. kalo jd bini no.2 kepada seorang guru aku tak nak ar. kalo bini kedua biz man takpa, hakhakhak.

    ReplyDelete
  22. ayat first aku nk ckp.
    GATAL! hahhaha..

    aku bace nama2 tu.
    zulaika dan zairen hhehe..
    rupanya zul,ika,zai,ren
    ceh :p

    err apakah motif bunga2 di bawah perkataan tu?haha..
    lukis 1 bunga kat aku :p
    mcm comel je la..
    hee :D
    harap2 mural tu budak2 tu baca n ikot la :p

    ReplyDelete
  23. yonna bebot
    aku bujang lagi takpe, bulih gatal...
    kalau dahbapak org tu lain laa...

    itu gabungan name penconteng mural tu: ZulEmran,Zulaika,Zairolina,Hazren = ZulIka ZaiRen...

    kebetulan je...

    bunga2 tu boss yg suh buat...kalau ikut malas...
    Saya yang menurut perintah je laa... :P

    ReplyDelete
  24. salam singgah..
    wah cantik yer sks 24 skrg nih
    saye ex-student skola ni dulu..
    tandas dulu pn huduh2 je
    bgus troskan usehe mncantikkan tndas skolah kita ;D

    ReplyDelete
  25. Nisyz
    ye ke shantek nisyz...
    awak dah bape lame tinggalkan sk24??

    cikgu pun baru je masuk skolah tu...baru 2 bln...

    ReplyDelete
  26. o yeke..
    sy bru je 4 thn lbih blah dr skola tu
    skang sy f5 kt smk 24(2) nie

    rmai ckgu2 lame kt sks 24 dah pindah kn..
    rndu kt diorg

    ReplyDelete
  27. Nisyz
    Baru 4 tahun?? Baru ye Nisyz??
    itu dah lame laa namenye..

    ramai cikgu2 baru...cikgu fresh...
    ramai yang naik pangkat sebab over-cemerlang..hehe..
    tp yg senior pun ade...

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png