Harapan


Salam sahabat setia semua...
I wasnt in the mood of updating..
Apology so much for it...

Tapi aku update sket la...
Perkembangan terbaru, Mama baru buat operation kecik di tapak kaki sebab kakinya ade nanah, jadi infection yang berlaku menghalang gula dalam darah Mama dari turun walaupun insulin diinject...


Selepas pembedahan minor semalam, gula dalam darah Mama beransur turun dari :mNo: 20-18 ke 10-8 sahaja...
Alhamdulillah...
Sebelum ni, gula dalam darah Mama cukup liat nak turun, semuanya tinggi menjulang-julang:mNo: takmo turun...Even after being injected wif insuline...aku riso, Mama aku lagila riso...


Terima Kasih tak terhingga kepada kawan-kawan yang tak jemu menyinggah kat sini, memberikan SMS kepada aku dan memberikan kata-kata semangat, dorongan, sokongan dan perangsang kepada aku...
Jasa kalian sangat aku hargai...:mSad:

:mBerangan:Doa aku, semoga proses pemulihan kaki Mama berjalan dengan baik...


Mama dengan pengalaman memakai handphone...Nantila aku cerita...

Terima Kasih Semua...


10 Superb Comments!:

  1. kes mak cikgu sama ngan kes mak akak tahun lepas.. tapi dia kena kat belakang... doctor sebut 'bunker'. Insyaallah, dia akan sihat tak lama lagi...

    ReplyDelete
  2. Mae
    Amiin...
    Terima kasih..

    kuInaJentayutiara
    Amiin...
    Terima kasih..

    Neeza Shahril
    err...dier bernanah jugak ke kak??
    skg ni dah ok???

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah...moga cepat dpt balik beraya kat rumah

    ReplyDelete
  4. cikgu~ akak Diabetis dari 12 tahun , arwah abah akak diabetis dari umur 35 sapmai meninggal 59. Jgn bergantung pada insulin dan ubat hospital, cari alternatif lain.http://www.goldpincer.com/ yg ini akak baru nak cuba. Dulu akak byk makan Melillea. Tapi sebab mahal , akak cuba yg ini.

    ReplyDelete
  5. Semoga ibu kamu cepat sembuh... bro.. bagi minum air kulit pokok bakawali...tanya doktor dulu bagaimana

    ReplyDelete
  6. yupp.. bernanah sampai bengkak.. doctor bedah, buang bengkak tu jadi berlubang belakang dia.. ada ubat nama apa entah untuk tumbuhkan balik daging. Alhamdulillah dah okay sekarang.. tapi kena hypo lah pulak hari tu.. (rendah sangat kandungan gula). tak boleh jugak... kena sedang2 aje... :)

    ReplyDelete
  7. Kujie
    InsyaAllah kak...
    Amiin...

    vimmiyasmin
    awalnya akak kene diabetes...
    terima kasih atas petua kak tu..
    insyaAllah lepas luke mama sembuh, akan berusaha carik ubat...

    Aj
    terimakasih utk petua tu...
    byk petua utk penykit kencing manis nih...
    yg pntg sblm ape2 nk try, kene bagi elok dulu luka tu...


    Neeza Shahril
    mcm2 penyakit kan kak??saye cukup riso ngn mak saye ni...
    mak saye lagilah susah hati kalau dok hospital tu...

    org kencing manis ni, luke kan lambat kering...

    pwincess AJA
    Amiin...Dengan izin Allah...

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png