Seminggu Berlalu...Fuhh!

Kata2 bijak pandai ni cukup beraspirasi untuk aku. Sebelum ni pun aku pernah pakai GREAT TEACHER sebagai tagline aka trademark blog aku yang tak seberapa ni.

Sekarang, sebagai motivasi yang lain aku UPGRADE (hehe..) daripada:
:puteh_2:
GREAT TEACHER ---> SUPERB G.U.R.U



InsyaAllah, dengan segala kudrat dan kemampuan aku, aku akan berusaha mencapai segalanya demi kemaslahatan rakyat...

InsyaAllah aku carik mase update, detik2 pertama aku kat sekolah mase lapor diri aritu...

2 Superb Comments!:

  1. saya suka semangat guru yang awak tunjukkan ni..harap-harap kekal sampai pencen yer..hidup warga guru..

    ReplyDelete
  2. nordee
    Thanks kak (oke ek saye panggel akak??)...
    Harapan saye mmg menggunung sebab saye bukan sekadar nak jadi biase2 je..selagi mampu saye akan jadi yang terluar biase..InsyaAllah...

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png