Olympic Weightlifter Turns His Elbow Back to Front.


Amaran: Kepada sesiapa yang lemah semangat dan tidak mempunyai keberanian untuk melihat gambar seterusnya, sila abaikan entri ini

Ouch!!
:inis:


:ayokona:
Seram ek?? Ngeri je nih....

Kakjie yang giler olimpik tu, katenye begitu shiok layan channel olimpik, tak "tertengok" ke scene nih?? Ke akak mmg tak minat tgk weighligting nih...

Agaknye Akak layan aksi separuh bogel perenang dan penerjun tiruk tu je kot...Huhuh...
:blush: Jangan marah ek MamaJie...BabuJie gurau2 dok surau je...@sinchan@sinchan@sinchan
Ampunkan BETA tuanku permaisuri...

p/s:Gambar2 ini difwd dari email yang cikgu terima..
Seriao..!
:takot:


Ayuh kita kibarkan bendera kita...
Jangan sekali2 kita
mengkhianatinya...




11 Superb Comments!:

  1. ouch!

    camtu rupanya kalau tersilap angkat benda berat2.

    ReplyDelete
  2. salam...ya Rabb...bahaya betul la...

    ReplyDelete
  3. smbl aku tgk gmbr tu, smbl mulut ni ternganga... apala b@#$^%&&* sgt dorg ni...

    ReplyDelete
  4. Kak jie tengok olahraga skrg ni...

    tapi ngeri lah tengok , mesti sakit yg amat

    ReplyDelete
  5. alamak takutnya..dalam bersukan kemalangan kadang2 tak dapat dielakkan...apa nak buat

    ReplyDelete
  6. oit cikgu sayang!
    akak rasa pernah tengok gambar ni kat entry kak Jie.. rasanye laaa.. ke akak yang silap haaa??

    ngeri gak tengok tapi risiko kena ambiklah kan...

    ReplyDelete
  7. nasib baik tak tengok live..tengok yang ni pon dah terangkat kaki,kalau tgk live mau tersembol bijik mate ni.hugagagaga..wuu seerammm

    ReplyDelete
  8. cikgu jawe
    huhu...baru tau...hehe

    arsaili
    wsalam.
    tu la degil sgt nk angkat berat2...

    ku tak sempurna
    kate olimpian...kenela berkorban smbil terkorban..seriau...
    tutup sket mulut tu...
    lalat masuk kang!

    Jie
    rasenye cm patah tangan kot...

    ReplyDelete
  9. nordee
    tu la namenye malang..
    mmg tak berbau cam kambeng :P

    Neeza Shahril
    ye ke kak???
    saye cm tak pernah ternmpk la kot...
    cmnerla rasenye ek??

    _neo_
    :( Ngeriiii...

    Adry
    best sgtt..:P

    ReplyDelete
  10. mak aiii!1
    tangan terpeleot sampai cmtuh!
    waa rase cm tangan aku lak!
    mesti lari abeh urat2 org tu..

    sakit giler weh~~

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png