Create Ur Cute Avatar...Kiut ke??

Aku ade jumpe website nih, just nak share.
:kiss:Nak buat avatar kiut utk muke kite sendiri??
Even aku sendiri pun idokla kiut maner pon, tapi aku confident yang aku sememangnye mampu mengiutkan diri aku...

Boleh klik link kat bawah nih kalau nak layan...
Face Your Manga

8 Superb Comments!:

  1. huhu
    macam menarik jer website ni
    nnti cekgu yie cuba ek

    ReplyDelete
  2. alahai.. akak cuba bukak, kena download flash lah.. malas la.. hehee..

    cam ni ke rupa cikgu? ada janggut ciput hehee.. kiut kiut.. :P

    ReplyDelete
  3. irzanus
    cube jgn tak cube..same2la kite mengiutkan diri kite...
    hehe...

    Neeza Shahril
    lor...sstgh pc mmg dah preinstalled flash nih...
    xdpt le akak nk gambarkan kekiutan akak...huhu

    len kali maybe...and thanks for the genuine (?) compliment...hehe...

    ReplyDelete
  4. aik..da tuka layout da cikgu BH nih.egegeg ensem avatar itu.mau buat jugak la.hihik :p

    ReplyDelete
  5. nk try gak. hehe. tgk setakat mana aku blh perasan dgn katun ensem yg kononnya aku tuh. ekekeke

    ReplyDelete
  6. hehhee.. nice nanti kena try gak ni... hehehe

    ReplyDelete
  7. uih..comel..
    aku pun nak try..
    thanx for the sharing..

    ReplyDelete
  8. :: Wiween laoshi ::
    huhu..aku mmg suke tukar2 layout nih..
    dah xde keje kot...
    aku pantang tgk umah aku bersepah sket..heheh...

    cikgu jawe
    cess...entah mcmanerla rupe CJ ni ek??
    kate misterii...

    Adry
    terai jgn tak terai...

    Heartless Devilish
    same-same...dah try, pblish le..maner tau kalau2 terlebih kiut pulek...

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png