Revolutionary Mouse-Pad! (18SX)

Korang pakai mouse-pad tak nak buat alas mouse, some might still use the mouse mad especially yang pakai mouse jenis roller tu...Yang dah latest skg nih lazimnya dah tak pakai...
Tapi still ade yang pakai kan???
Saje just nak show kat korang betapa "kreatif" and "inovatif" nya pereka mouse pad nih....

Introducing....
The Boobs Mouse Pad...(ceh, aku sendiri yang bagi name...)

Betapa dorang berimaginasi nak hasilkan mouse pad ni kan??? Tapi rase-nye musti ade target buyer kan utk produk camni???Hihi...Sendiri mau ingat laaa...:-D


If u were like a sex-maniax or feel so "craving" of touching the "real one"...
Boleh la test-test kat sini...
Ish...Tak elok btol....



How to use it: Put ur tired wrist onto the midst of the cleavage....
Huhu...Feel comfy???


Varian yang boleh menjadi pilihan, choose one as u wish for one...
Interested, anyone???
:: Big Grin ::


7 Superb Comments!:

  1. berminat nak beli ke cikgu? kekekkeke

    ReplyDelete
  2. cikgu beli je yg ori..
    lagi byk faedah
    ha ha ha

    ReplyDelete
  3. beli yg ori mahal la kak jie...
    Xde >RM10K xdpt skg....
    Jgn mimpi la..

    ReplyDelete
  4. aku dah order dah hayad..
    Aku order satu carton, buat stok...huhu...

    ReplyDelete
  5. betol ckp kak jie tuh
    beli ori lagi bagus ..
    tahan lama
    :D

    ReplyDelete
  6. Lily, setahan mane???
    Setahu, 2 tahun??
    selagi hayat dikandung bdn kan?
    Hehehe....

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png