Posting Updates, lagi..

Dah call, JPN Selangor...Tapi bukan aku yang call...Sebab nak jimatkan bil tepon umah aku kalau aku call pun maybe jawapan dier same...

Dan pade yang dapat posting Selangor tu...Ini adalah jawapan stendet yang akan diberi oleh JPN Selangor kalau korg telefon JPN di no 03-55186599

:scream:
Ting tong....
Sile berkumpul di SMK Seksyen 9 untuk taklimat pada 1hb Ogos ini dengan berpakaian rasmi jam 8.00 pagi.
Sekian, terima kasih.

Diulang....
Sile berkumpul di SMK Seksyen 9 untuk taklimat pada 1hb Ogos ini dengan berpakaian rasmi jam 8.00 pagi.
Sekian, terima kasih.

Ting tong....

OK la cemtu...Member aku pun masing2 dah SMS gitau bende yang same. Untuk urusan surat posting maybe akan diberi lepas taklimat nih. Memang ade betul gak cakap Aan tu, katenye nak jadi cikgu ni MACAM MENAKUTKAN...

Idokla menakutkan, cume penuh dengan kejutan je. Ape2 yang ade kaitan dengan Kementerian Pelajaran Malaysia (KPM) memang akan memberikan kejutan dan segala bagai debaran. Tengok je laa result UPSR, PMR, SPM, STPM, STAM..Interview KPLI, Result MTest KPLI dan ape2 yang ade kaitan dengan KPLI, termasuklah posting ni, memang sume penuh dengan kejutan.

Satu je sebab ramai yang akan berdebar dan ternanti bende2 yang ade kaitan dengan KPM ni; sebab segalanya adalah SULIT atau RAHSIA. Tu pasal la. Kalau bende tu kite dah tau, tak akan ade wujud perasaan semacam ni kan???

Aku pun kadang2 suke gune perkataan RAHSIA nih, especially kalau mak aku yang tanye aku...Naik bengang je mak aku...hehe...Sengal kan aku nih...

Ape2 kite jumpe di SMK Seksyen9 ek nanti kawan2...
Aku pakai baju bunga2 siap ngan kerongsang di songkok...
Ikut nak pakai baju melayu sebab hari Jumaat, tapi tak pe laaa...aku low-key sket...

Ceh, main2 je.....Hehe...
:devilishgrin:

p/s: Happy 23rd Bday tu Aan...The OrangeLily for her getting older day...Ko dah makin menjadi kureng muda Aan...Dah sampai seru dah tu...Huhu...


5 Superb Comments!:

  1. wahhhh....masing2 teruja ni..nk posting kt mana

    ReplyDelete
  2. pakai baju bunga-bunga? kihkihkih..kalau betol pun ape salahnya..jadi mat bunga ngehehe

    ReplyDelete
  3. kakJie
    excited sket2 je kakjie...
    pasni dah excited dah...

    ~Cinta Milo Ais~
    mat bunge??hehe...
    xde maknenye mat bunge...
    aku pakai baju bese2 je, nak taklmat je pun.. :)

    ReplyDelete
  4. wahh..xde gambar ngan baju bunga2 tu ke? hee

    wahh nk start ngaja da eh :)

    ReplyDelete
  5. Yonna
    Tu la, mase berlalu terlalu pantas..
    aku sendiri pun rase cm caye je...btol ke aku nk jadi cikgu nih..
    dah sedia ke..
    yg pntg mmg kene bersedia...

    baju bunge2 tu imaginasi liar aku je..heheh...

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png