Nak Privacy Punye Pasal...

Macam2 cara yang org buat nak jage privacy kan??? Yelaa, mane tau kot2 ade je mata yang memandang ape yang ditaip, abis kene hack....

Sape yang shushah, korg jugek...
Ini ade beberapa gambar2 yang diforward dek Pak Uda aku....
Kalau dah tutup cemni, kalau ko ni jenis penaip kene tgk keyboard baru boleh taip, rentikan laaa...

Jom Ushar....

Yang ni same cam gambar yg last tu...


Berpeluh2 tangan kalau cemni kan??? Masham la keyboard tuu...


Yang ni ok sket....

Yang ni paling dahsyat kan??? Huhu....

6 Superb Comments!:

  1. wakakkaaa...
    sangat2 bestla ini gambar!!
    grr...
    abeh la berpeluh tgn nk menaip!!
    hoho

    tapi sape yang nk taip pun terkial2 tuh, kirim salam je la eh :p

    err mcm nk try je la :p
    buat yang mcm last skali tuh :))
    ahhaa

    ReplyDelete
  2. tapi betul la.. kadang2 perlu gak.. sebab angah nyibuk baca ape orang taip~ geram tol!!

    ReplyDelete
  3. Yonna, ko try laaa...
    Tp rase xde jual...
    Ko kene kait sendiri...

    Reti ngait ker???
    Hehehe...

    ReplyDelete
  4. Teru, awak pelangkung je angah awk tu...

    Len kali kalau dier naip, awk skodeng dier la pulek...
    Br adil...

    ReplyDelete
  5. Nanti la sy blaja skodeng.. tak reti la nak amik tau hal org.. hehehe.. tp bc blog org kira amik tau gak kan.. hehehe.. teruk btol~

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png