Menunggu Hari...

Boringnye...
Tapi nak buat camane??
Hari2 dok mengadap blog...
Tengok TV, kuar2 kejap...Bukan main jauh2 pun....

Hari2....dok la mengadap blog KPM tu...
Bile la link "Penempatan Guru Lepasan KPLI/Universiti" nak aktif...
Dah lame tunggu...
Tunggu masuk angin dan lemau jee...
Takmo aku lemau lame2 umah...

Bukan xsuke dok umah, tapi at least I could do sumthing beneficial...
Ade buat, tapi sumenye dah siap...
In progress skang nih, aku tlg mak aku buat makeover living hall...kire early preparation utk raya nanti...
Huhu, awal gile...!

Kembali ke topik asal...
Semalam member2 dah sibuk2 SMS,

Member aku yg sorang nih suke la sgt kalau dpt psoting SABAH/SARAWAK:
" Dengar cite esok (harini) dah boleh tau result posting...Betul ke??"

Member pompuan aku yg sorg ni pulak SMS:
"Ko tlg checkkan tpt posting aku bleh x...aku malas nak online check...Ko ade IC aku kan???"

Bende ni dah ke udara sbg "kabar angin" dah lame dah...Tunggu nak jadi kenyataan jee...
Emmm....
Hari ni, pagi ni...aku gi la website KPM tu....
Setakat ni laa, belum ade tanda2 result tu nak keluar..
Tunggu malam sikit kot...
Jgn tak keluar result sudah....Aku dah jenuh nunggu nih..

Semalam menanti detik yang "thrill" dan menggoncangkan degup jantung aku....
Aku pi la website BTN, kunun2dengan harapan nak check result Kursus BTN Kenegaraan yang kitorang pi hari tu laa...
Tapi tak ado pon...
Yang ade ini je...


Anda berstatus telah hadir..Itu aje...
Result aku dpt lulus atau tak lulus (mintak simpang...) maner??

Takpe laa...
Result posting tu kene tunggu laa...
Kite tunggu malam sket tengok camne ek??

Tunggu dan terus menunggu...

*******************************************

p/s: Kalau minat nak tahu tentang Debat Harga Minyak, jom layan TV9, TV3 atau Astro Awani...


2 Superb Comments!:

  1. kwn akak tgh paktikal kat Lumut NavyBase... akak ckp nasib baik dah kawin, kalau tak terus postng kat situ aja la.... hehehe...

    ReplyDelete
  2. Kak Chombi,
    saye pun kalau bulih nak je posting kat skola praktikal tuu...
    Ok sgt dah...
    Area bangi, seronok jugak laa..
    Tak bz...
    Damai sungguh...

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png