Living Hassimian

Kawan2....Inilah family saye...Ade 6+1 7 + 1 Waie + 1 = org plus bukan org dlm family saye...
Saye ade Abah, Mama dan 3 saudara lelaki yang lain...Saye ade seekor Bobot...Bobot sangat tak mesra dengan belaian kasih sayang tuannye....Inilah family sticker saye...

Saye saje buat entri ni sebab jeles ngan Kak Kujie yang dah buat bende ni, dan dah ngetag kawan2 yang lain...Org xngetag kite, kite buat la sendiri...Yang lain pun boleh try...
This stuff was really cool....Nice!

:eheh:

p/s: Kredit to pYzam for this cool stuff, deh!

10 Superb Comments!:

  1. salam..yg terasa kelakar si bobot tu la..ehehehe

    ReplyDelete
  2. Hola Bro Arsaili
    bobot tu suci...
    binatang tatau ape2..
    xpe, klakar tu la pengubat duke...
    huhu...

    ReplyDelete
  3. huu..kalau family saya tak muat page nak letak nih hehe..tapi sume org la tak de yg same spesies dgn bobot

    ReplyDelete
  4. buat2 muat je la cik milo oi...
    Ni pun baru alter nih...

    Siap masukkan niece aku ni skali..
    Bobot xmo ketinggalan enterprem...

    ReplyDelete
  5. kalau aku nak letak spesis yg mcm bobot tu..... kalah bilangan famili aku....hehehee

    ReplyDelete
  6. KapalLayar
    huhu...
    ko ni ibu kucen ek??
    Xlame lgik jadik ibu org la pulak ye???
    Hehe...

    ReplyDelete
  7. elooooo..

    kakjie dah balik ni...

    wahhh..inilah tag paling cool.....paling comel yg kakjie suka..

    semua tomei2...kiut2...

    ReplyDelete
  8. KakJie
    yela kakjie...kiutmiut sumer2...
    rase cm nk geget2 je..

    ReplyDelete
  9. Testing...
    :) or :-)
    :D or :-D
    :$ or :-$
    :( or :-(
    :p or :-p
    ;) or ;-)
    :k or :-k
    :@ or :-@
    :# or :-#
    :x or :-x
    :o or :-o

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png