Kinda Nervous...Butterflies In The Stomach!

SMK Seksyen 9

Aku bersiap malam ni same macam nak gi interview untuk KPLI dulu. I prepare everythings that I think it was needed for tomorrow...

Aku dah gi wat sket hair-do...dah iron baju, kiwikan kasut bagi kilat2....dah sediakan beg ngan dokumen, dah set jam...esok sure kene bangun awal punye. Even SMK Seksyen 9 tu bukannye jauh, tapi aku takmo la terlambat esok.

Kawan2 aku yang posting negeri lain sume dah kene lapor diri, kami yang posting Selangor ni je yang belum tau daerah dan sekolah ape yang kami kene lapor diri. Speaking of which, sekolah member2 aku nantila aku update. Malam ni buat entri simple sket...

Actly aku nk buat entri ni awal sket, tapi tadi dlm kol9 cemtu line pulek tingtong...Hampeh...:puteh_28:

Tapi xpelaa...Ni line dah ok sket...Esok dah jadik macam small reunion utk kitorg la sebab masing2 yang posyting sini akan berkumpul kat sekolah tu. Sok pagi aku kene amik Krol kat komuter, terus pi sekolah. Mintak2 la jgn lambat...

Esok jugak kitorg semua akan tahu sekolah mane, dan berita yang diharapkan adalah yang ok2 je la..InsyaAllah..
Sebab kawan2 yang lain dah tau sekolah dan ade yang dekat.....ade yang jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauh....jauh nun ke dalam felda ke...dalam kampung ke, tepi jalan ke....Yang Sabah Sarawak jangan cerita laa...

Itu kita bincang nanti ye....Sampai sini je laa..

Jumpe lagi esok, InsyaAllah....


4 Superb Comments!:

  1. tu la kak, baru nk citer...
    jap gi ke, saye citer..

    ReplyDelete
  2. wahh...dah dapat skolah ke?
    congrates!
    dokek umah ko je..
    aku baru nak wat dajey!
    hahahaha

    ReplyDelete
  3. Heartless Devilish
    Jangan dengki ye Reen... :p

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png