Dengar Sini Kawan2!!

Pengumuman :

Aku ade satu pengumuman....Bukan ape, saje nak bgtau yang aku baru je baru xbaru jugek laaa lancarkan (cess, ayat poyo nih), 2 blog yang agak lain la konsep berbanding Great G.U.R.U BaniHassim (shortly known as GGBH)ni....

Kalau konsep GGBH ni agak rojak, campur2, itu dan ini...tapi yang 2 ni ade konsep (if i could use the term) yang berbeza...

Satu; Muzix Stall BaniHassim dengan konsep - a place for peoples to download items like MP3...
Tapi itu masih dalam proses pembikinan...
Aku akan cube update dari semasa ke semasa...



Kedua; Email Itu Untukku... satu koleksi email yang aku dapat dan aku kongsikan dengan reader...
Most of them are interesting, hilarious and some are not; kadang2 ade jugek yang ngeri laaa...
Saje je nak kongsi...Kalau sudi boleh lah kunjungi dengan klik di sini atau tab kat atas tu...

Both of them are accessible by clicking up the tab; either ::Muzix:: or ::My Articles::

That's All...
I really appreciate ur visit to my blog guys...
Thanks-a-lot-yam-leaf , direct translation ; terima kasih daun keladi .....
Hehe...
Sengal!

5 Superb Comments!:

  1. eh,emel2 ni semua pnh kuterima. pnh jgk dpt idea nak jdkan blog, smpan koleksi2 emel. tp tak terbuat2 pun,hehe

    ReplyDelete
  2. hayad
    eh, hayad laaa...
    lame xnmpk....

    Hehe...saje je merajinkan diri...
    Heheh...

    Tgh rajin nih boleh laa..
    Kang bile sindrom menguler dah kuar, hambek..
    Bersawang laaa...

    ReplyDelete
  3. huhuhu blog muzik & email...

    sy pn dok buat blog muzik utk hubby tp teknik main muzik..

    ReplyDelete
  4. Elokla kak Ina..
    boleh share2 ilmu ngan org kan???

    Xde la nmpk cam "jual-ikan" sgt...
    Bende yang kite rase patut kongsi, ape slahnye dikongsi kan???

    Kalau si suami mintak isterinye berkongsi dgn wanita lain, ape salahnye kan??

    Huhu..
    *Wink-wink*

    ReplyDelete
  5. congratz cikgu!
    ingatkan pengumuman dapat posting memana nak mengajar.... hehehe..
    sayep suke blog emel tu utk cg~

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png