Apa ada pada 'NOR HAZREN' ?

Huhu...
Malu nak tunjuk name sebenar...

Sangatlah feminin indah lagi cantik name aku yang mak abah aku bagi...
Nak malu buat pe kan???
Nama sebenar BaniHassim ialah ---> Nor Hazren bin Hassim

Jadi sebab dah xde bende nak dibuat teringin la sangat nak tau Ada Apa Pada Nama ini...
Check this out...
Korang nak try pun bulih, klik je link tu...

NOR HAZREN
NNaif
OOportunis
RRamah
HHarum
AAmanah
ZZingy
RRealistik
EEmosional
NNaif
Apa ada pada nama?




So, ape lagi, try laa find out what's inside ur belle name...

****************************************
p/s: InsyaAllah bile dah ade anak, aku nak name anak yang lebih ganteng, lebih macho lebih sedap dr name aku sendiri...
InsyaAllah...

6 Superb Comments!:

  1. comel weh nama ko...
    cikgu hazren!
    wahhh....comel comel...sgt sedap disebot

    ReplyDelete
  2. Wahh, dah ade dah tu ciri-ciri Great teacher of Banihassim kat name tu.. hehe..

    Salam perkenalan..

    Penang Island.

    ReplyDelete
  3. Reen
    Maceh, aku taw aku comey...
    Lgpun bunyi ujung reen-reen musti comey bunyiknye kan???
    hehehe...

    muzem
    I take it as a compliment...
    heheh...
    InsyaAllah, sme2 la kite cube jadi yg terbaik demi anak bangse kite..

    ReplyDelete
  4. Orang bugis singgah di kota,
    Lagaknya seperti saudagar berharta,
    Setiap nama penuh bermakna,
    Tapi budi lebih utama....

    Chink2....cikgu jawab~ hehehe..

    ReplyDelete
  5. err...
    Main pantun2 ye ilusif...

    Tingkap papan kayu bersegi
    Sampan sakat di Pulau Angsa
    Indah tampan kerana budi
    Tinggi darjat kerana bahasa


    Dah jwab dah...
    Ok??

    ReplyDelete
  6. adoi.. ok la tue.. sy bkn reti nilai pantun pun.. cg lebey pakar~

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png