2-0...Ok what..??!

Gambar dipetik dari Utusan

Semalam berlangsung perlawanan friendly antara skuad Rimau dengan skuad Chelsea...dengan keputusan 0-2...Kemenangan di tangan Chelsea. Ikut kate Utusan lagi, perlawanan semalam berbaloi bagi pembeli tiket yang berharga dari RM33 dan RM403 dengan lebih 50K penonton.
Gol dijaringkan dek Anelka dan Cole...

Untuk rekod, sebelum ni Chlesea pernah menang besar dengan Chengdu Blade dengan 7-0 dan dengan kelab profesional China, Pharmaceutical Guangzhou 4-0. Kirenye kemenangan ni agak tipis laa...Ape2 keep up the good work Msia...Tak kisah la orang nak cakap ape, kunun2 Chelsea main2 la, sebab ni perlawanan Friendly laaa...

Hopefully lepas nih, skuad Msia akan teruslah berjuang...Biaq pi la orang nak cakap ape, korang main je bola tu....Sepak2, tendang2, gelecek2...Sebab kite ni kadang2 pandai mengomen je, suh buat sendri blom tentu boleh..kan?

Hari ni pun 27 Rejab, jadi hari ni adenye Peristiwa Bersejarah Isra' Mikraj dalam Islam di mana junjungan kite dinaikkan ke langit dan berlaku beberapa peristiwa lain. Untuk artikel yang lebih detail utk Isra' Mikraj, boleh la klik link ini, yang diolah oleh Cik Mira...

:okay:Salam Isra' Mikraj...

2 Superb Comments!:

  1. dah comment moderation?

    ngape?

    oklah tu ...2-0. bagus juga sang rimau kita.

    ReplyDelete
  2. KakJie
    Ngape kak??
    Sebab ade la makhluk Allah tu yg suke mencarut2 kat sini, sbb ade satu post tu mybe kene batang idung dier...kot!
    xpelaa...

    sementara ni kot...

    Orait la tu ek, xkene belasah terlalu teruk...ni namenye belasah manje2 je kot..hehe...

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png