Sedang Berkursus...

Tatkala anda membaca post ini, sahaya itu aku sedang mengikuti kursus KISSM yang sungguhla panjang tempoh masenyer...

Tatkala post ini dinukilkan, aku sedang dalam proses KISSM ni...
Setakat hari ni dah masuk hari ke-8 berseminar...
Hari-hari seminar dalam kelas...
Dok mendengar ceramah yang ade kaitan dengan seorang penjawat AWAM...
Penjawat Awam ke aku ni???

Huhu...
Dak-dak nih sume sangap je time yang bagi ceramah nih jenis yang bore to death....Huhu...
Tapi nak buat camne, dah ini requirement sebelum bergelar guru sementara...Terima, pasrah dan redha jer..


KISSM ni akan berlangsung hampir 14 hari dan hari ke-14 tu ade exam....
Exam lagi....Nak buek camno??
Lepas tu abrulah BTN pulak...

BTN dibuat di Kem BumiJati Jalan Kebun, dokek nih jo....
Tido dalam beh pun tok pueh...Dah sampai....
Oklaa...
Selamat BERKISSM kawan-kawanku semua...
Tahan-tahan skit ngantuk tu ek???


0 Superb Comments!:

Post a Comment

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png